Παραίτηση Μπάιντεν: Η αντίδραση των αστέρων του Χόλιγουντ μετά την απόφασή του

Παραίτηση Μπάιντεν: Η αντίδραση των αστέρων του Χολιγούντ μετά την απόφασή του Facebook Twitter
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ / Τζο Μπάιντεν
0

Τη δημόσια στήριξή τους στον Τζο Μπάιντεν αλλά και στην αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις, εκφράζουν τις τελευταίες ώρες στα social media αρκετοί σταρ του Χόλιγουντ.

Λίγες μόνο ώρες μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του Τζο Μπάιντεν από την προεδρική κούρσα των εκλογών του Νοεμβρίου, πλήθος διασημοτήτων συγχαίρουν τον Τζο Μπάιντεν και στηρίζουν την Καμάλα Χάρις, η οποία δηλώνει έτοιμη να διεκδικήσει και να «εξασφαλίσει το χρίσμα» των Δημοκρατικών για να «νικήσει τον Ντόναλντ Τραμπ».

Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής Τζον Λέτζεντ, με ανάρτησή του στα social media έγραψε ότι ο Τζο Μπάιντεν «είχε κερδίσει με το παραπάνω την επανεκλογή του, αλλά ο χρόνος και η ηλικία έρχονται για όλους μας», υποστηρίζοντας παράλληλα την Κάμαλα Χάρις. Παράλληλα η θρυλική καλλιτέχνις Μπάρμπρα Στρέιζαντ, σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ, έγραψε πως «ο Τζο Μπάιντεν θα μείνει στην ιστορία ως ένας άνθρωπος που πέτυχε σημαντικά επιτεύγματα στην τετραετή θητεία του. Θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη της δημοκρατίας μας».

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο εξέφρασε τον «σεβασμό, το θαυμασμό και την αγάπη του» στον Αμερικανό Πρόεδρο για την απόφασή του. «Σε μια έξυπνη πολιτική πράξη και δείχνοντας ανιδιοτελή πατριωτισμό, ο Τζο Μπάιντεν έκανε ένα βήμα πίσω για να ανοίξει τον δρόμο ώστε να γίνει πρόεδρος ένας άλλος Δημοκρατικός … επειδή δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για τη χώρα μας από το να νικήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ στην κάλπη. «Με σεβασμό, θαυμασμό και στοργή, σας ευχαριστώ, κ. πρόεδρε» ανέφερε σε δήλωσή του στο «The Hill» ο κορυφαίος ηθοποιός.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Τζέιμι Λι Κέρτις, σε μία από τις αναρτήσεις της στο Ιnstagram περιέγραψε την Καμάλα Χάρις ως «αξιόπιστη και δοκιμασμένη» προσθέτοντας ότι «είναι υπέρμαχος των δικαιωμάτων των γυναικών και των μαύρων. Το μήνυμά της είναι ένα μήνυμα ελπίδας και ενότητας για την Αμερική, σε μια εποχή μεγάλου εθνικού διχασμού» πρόσθεσε.

Ο οικοδεσπότης talk show και κωμικός Τζον Στιούαρτ έγραψε τη λέξη «θρύλος» σε ανάρτησή του στο X, ενώ ο πρωταγωνιστής του «Star Wars» Μαρκ Χάμιλ, μοιράστηκε ότι «τώρα είναι καθήκον όλων μας ως πατριώτες Αμερικανοί να εκλέξουμε τον Δημοκρατικό που θα τιμήσει & θα προωθήσει την κληρονομιά του». Τέλος, η σταρ του «Hocus Pocus», Μπέτι Μίντλερ χαρακτήρισε τον Τζο Μπάιντεν «αληθινό Αμερικανό πατριώτη», γράφοντας στο X: «είναι ο πιο σπάνιος πολιτικός, ένας έντιμος άνθρωπος που ζει σύμφωνα με τις αξίες του».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ / Reuters 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ διαψεύδει τη «Wall Street Journal»: «Fake news» το “πράσινο φως” στο Κίεβο για πλήγματα εντός Ρωσίας

Διεθνή / Ο Τραμπ διαψεύδει τη «Wall Street Journal»: «Fake news» το “πράσινο φως” στο Κίεβο για πλήγματα εντός Ρωσίας

Ο Τραμπ χαρακτήρισε το ρεπορτάζ «fake news», επιμένοντας ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια απόφαση και ότι οι ΗΠΑ δεν επιθυμούν να οδηγηθούν σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τη Ρωσία
LIFO NEWSROOM
Πορτογαλία: Η κρίση στα νοσοκομεία οδηγεί σε αύξηση των γεννήσεων μέσα στα ασθενοφόρα

Διεθνή / Πορτογαλία: Η κρίση στα νοσοκομεία οδηγεί σε αύξηση των γεννήσεων μέσα στα ασθενοφόρα

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου καλείται η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την μεταφορά μίας εγκύου, όπως και εκείνες όπου πυροσβέστες αναγκάζονται να αναλάβουν τον ρόλο του μαιευτήρα
LIFO NEWSROOM
Ζευγάρι στη Γαλλία απήγαγε και βασάνιζε 45χρονη: Την είχαν σε υπόγειο 5 χρόνια και την έπλεναν με χλωρίνη

Διεθνή / Ζευγάρι στη Γαλλία απήγαγε και βασάνιζε 45χρονη: Την είχαν σε υπόγειο 5 χρόνια και την έπλεναν με χλωρίνη

Η 45χρονη γυναίκα «εξαφανίστηκε» για τις αρχές από τον Απρίλιο του 2022, όταν εκδόθηκε το διαζύγιό της, κοιμόταν σε μια ξαπλώστρα, έκανε την ανάγκη της σε ένα δοχείο ή σε πλαστικές σακούλες
LIFO NEWSROOM
Ληστεία στο Λούβρο: Η πρόεδρος του μουσείου ζητά να εγκατάσταση αστυνομικού τμήματος

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: Η πρόεδρος του μουσείου ζητά εγκατάσταση αστυνομικού τμήματος

Η πρόεδρος του Λούβρου ζητά αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας μετά τη μεγάλη ληστεία ιστορικών κοσμημάτων. Σχέδιο για νέο αστυνομικό τμήμα και εκσυγχρονισμό βιντεοεπιτήρησης
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ ισχυρίζεται πως η αμερικανική κυβέρνηση τού χρωστά 230 εκατ. δολάρια - «Μηνύω τον εαυτό μου»

Διεθνή / Ο Τραμπ ισχυρίζεται πως η αμερικανική κυβέρνηση τού χρωστά 230 εκατ. δολάρια - «Μηνύω τον εαυτό μου»

Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο πρόκειται για αποζημίωση λόγω ομοσπονδιακών ερευνών, στις οποίες υπεβλήθη κατά τη διάρκεια και μετά την πρώτη του θητεία
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ: Ποιες οι υποχρεώσεις της χώρας απέναντι στη Γάζα και τους Παλαιστινίους, σύμφωνα με το Διεθνές Δικαστήριο

Διεθνή / Ισραήλ: Ποιες οι υποχρεώσεις του απέναντι στη Γάζα και τους Παλαιστινίους, σύμφωνα με το Διεθνές Δικαστήριο

Το Ισραήλ δεν συμμετείχε στη σημερινή ακροαματική διαδικασία, ωστόσο Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε σε δημοσιογράφους πως πρόκειται για μια «κατάχρηση του διεθνούς δικαίου»
LIFO NEWSROOM