Πάπας: Τα τείχη κατά των μεταναστών θα πέσουν

Πάπας: Τα τείχη κατά των μεταναστών θα πέσουν Facebook Twitter
0

Την επιθυμία να επισκεφθεί την Κίνα μετά από το ταξίδι τις ΗΠΑ εξέφρασε ο πάπας Φραγκίσκος κατά τη διάρκεια της επιστροφής του στη Ρώμη.


«Θα μου άρεσε πολύ να πάω στην Κίνα, αγαπώ τον κινεζικό λαό. Εύχομαι να υπάρξει η δυνατότητα για καλές σχέσεις με την Κίνα. Έχουμε επαφές, αναφερόμαστε σε αυτό -πρέπει να προχωρήσουμε», είπε στους δημοσιογράφους ενώ τάχθηκε και υπέρ της ενίσχυσης του ρόλου των γυναικών στο πλαίσιο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Σημείωσε πάντως ότι δεν πρόκειται να χειροτονηθούν γυναίκες κληρικοί.


Ο Πάπας τοποθετήθηκε και για το θέμα των φρακτών που υψώνονται στα σύνορα κρατών ως εμπόδια για τους πρόσφυγες.
«Τα τείχη κατά των μεταναστών θα πέσουν, δεν είναι λύση. Ξέρετε τι κατάληξη έχουν τα τείχη: όλα τα τείχη καταρρέουν, σήμερα, αύριο ή μετά από εκατό χρόνια. Δεν είναι αυτή η λύση» είπε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Πηγές από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας αναφέρουν ότι στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων η ανοχή του βρετανού μονάρχη τελείωσε - Ο πρίγκιπας Άντριου αποχώρησε μέσα στη νύχτα από το σπίτι του στο Royal Lodge
THE LIFO TEAM