Ουκρανός υπουργός Άμυνας «τρολάρει» τους Ρώσους: Το Moskva μπορεί να γίνει «καταδυτικός προορισμός»

Ουκρανός υπουργός Άμυνας «τρολάρει» τους Ρώσους: Το Moskva μπορεί να γίνει «καταδυτικός προορισμός» Facebook Twitter
0

Ιδιαίτερα ικανοποιημένη εμφανίζεται η ουκρανική πλευρά από τη βύθιση του πυραυλοφόρου καταδρομικού του στόλου της Μαύρης Θάλασσας του ρωσικού πολεμικού ναυτικού, Moskva.

Σύμφωνα με τους Ουκρανούς, η ρωσική ναυαρχίδα επλήγη από πυραύλους Neptune και, παρά τις αρχικές υπεκφυγές του Κρεμλίνου, βυθίστηκε.

«Το καταδρομικό βυθίστηκε ενώ ρυμουλκούνταν κατά τη διάρκεια καταιγίδας» παραδέχθηκε, τελικώς, η ρωσική πλευρά.

Μετά και το επιβεβαιωμένο ναυάγιο του καταδρομικού, ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας, Ολέκσιι Ρέζνικοφ, προτείνει να γίνει αξιοθέατο ενάλιου τουρισμού.

Όπως έγραψε στo Twitter, η «ναυαρχίδα» του ρωσικού πολεμικού μπορεί να καταστεί «καταδυτικός προορισμός».

«Πλέον έχουν στη Μαύρη Θάλασσα άλλο ένα σημείο για καταδύσεις. Θα επισκεφθώ σίγουρα το ναυάγιο ύστερα από τη νίκη μας στον πόλεμο» έγραψε ο Ρέζνικοφ.

Μάλιστα, ενημέρωσε πως είναι πολύπειρος στις καταδύσεις, έχοντας κάνει περισσότερες από 300. Απόδειξη αυτού η φωτογραφία που δημοσίευσε από μία εξ αυτών.

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχεία Έπσταϊν: Στη δημοσιότητα χαμένα έγγραφα του FBI που σχετίζονται με τις κατηγορίες εναντίον Τραμπ

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Στη δημοσιότητα έγγραφα του FBI που συνδέουν τον Τραμπ με υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης

Τα έγγραφα περιλαμβάνουν σημειώματα από συνέντευξη γυναίκας, που ισχυρίζεται ότι είχε υποστεί κακοποίηση από τον τότε επιχειρηματία Ντόναλντ Τραμπ
THE LIFO TEAM
Κιρ Στάρμερ: «Ο καλύτερος δρόμος για το Ιράν είναι να διαπραγματευτεί συμφωνία»

Διεθνή / Κιρ Στάρμερ: «Ο καλύτερος δρόμος για το Ιράν είναι να διαπραγματευτεί συμφωνία»

Ο Βρετανός πρωθυπουργός υπερασπίζεται την απόφαση να μην συμμετάσχει στις επιθέσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ και δηλώνει ότι η χώρα κάνει «ό,τι μπορεί» για να αποκλιμακώσει την κατάσταση
THE LIFO TEAM