Ολλανδία: Αστυνομικός σκύλος δάγκωσε διαδηλωτή στις διαμαρτυρίες για τα μέτρα

Ολλανδία: Αστυνομικός σκύλος επιτίθεται και δαγκώνει με μανία διαδηλωτή Facebook Twitter
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ.
0

Τουλάχιστον 30 άνθρωποι συνελήφθησαν σε επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στο Άμστερνταμ κατά των μέτρων που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό του κορωνοϊού

Κατά τη διάρκεια των ταραχών, όπως αποτυπώνεται στο παρακάτω βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter, αστυνομικός σκύλος επιτέθηκε σε διαδηλωτή, δαγκώνοντας το χέρι του και ρίχνοντάς τον στο έδαφος. 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εφημερίδα «The Sun» για να διαλυθεί το συγκεντρωμένο πλήθος, εκτός από αστυνομικούς σκύλους χρησιμοποιήθηκαν και κανόνια νερού. 

Οι περισσότεροι από τους διαδηλωτές δε φορούσαν μάσκες και δεν τηρούσαν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, ενώ αγνόησαν εντολή να μην πραγματοποιήσουν πορεία και κινήθηκαν κατά μήκος ενός κεντρικού δρόμου, παίζοντας μουσική και κρατώντας κίτρινες ομπρέλες, εκδηλώνοντας την αντίθεσή τους, στα μέτρα της κυβέρνησης.

Η Ολλανδία προχώρησε στην επιβολή ενός ξαφνικού lockdown στις 19 Δεκεμβρίου, με την κυβέρνηση να διατάσσει το κλείσιμο όλων των καταστημάτων εκτός από τα απολύτως απαραίτητα, όπως επίσης το κλείσιμο των εστιατορίων, των κομμωτηρίων, των γυμναστηρίων, των μουσείων, και άλλων δημοσίων χώρων, τουλάχιστον μέχρι την 14η Ιανουαρίου.

Παράλληλα, έχουν απαγορευτεί οι δημόσιες συναθροίσεις άνω των δύο ανθρώπων, σύμφωνα με τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ