Η Πάρις Χίλτον παντρεύτηκε τον συγγραφέα Carter Reum - Τριήμερο πάρτι στο Λος Άντζελες

Paris Hilton Marries Carter Reum Facebook Twitter
Instagram
0

Η Πάρις Χίλτον παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικό της Carter Reum σε ιδιωτική τελετή στο Λος Άντζελες.

Η επιχειρηματίας παντρεύτηκε με τον συγγραφέα και επίσης πάμπλουτο σύντροφό της Carter Reum σε ένα ιδιωτικό κτήμα του αείμνηστου παππού της Barron, στο Bel-Air, στο Λος Άντζελες την Πέμπτη.

Η νύφη αντάλλαξε όρκους αγάπης με τον 40χρονο με παρόντες στην τελετή εκτός από τις οικογένειές τους, την Κιμ Καρντάσιαν, την Kyle Richards και την Πόλα Αμπντούλ, μεταξύ άλλλων.

Οι παράνυμφοι – η Halle Hammond, η Tessa Gräfin von Walderdorff (σύζυγος του αδελφού της Πάρις, Barron Hilton II), η κόρη της Kim Richards, Whitney Davis και η κόρη της Kyle Richards, Farrah Aldjufrie, φορούσαν ροζ από την εταιρεία Alice + Olivia.

«Το δικό μου «για πάντα» ξεκινά σήμερα», έγραψε η Χίλτον στη λεζάντα μιας φωτογραφίας με το νυφικό της, στο Instagram προσθέτοντας τα hashtags #JustMarried και #ForeverHiltonReum.

Οι γαμήλιοι εορτασμοί θα συνεχιστούν με δύο ακόμα πάρτι, τα οποία θα απαθανατίσουν οι κάμερες για τη νέα σειρά του ριάλιτι, Paris in Love, που έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη στο Peacock. Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη.

Το πρώτο πάρτι θα γίνει σε προβλήτα της Santa Monica ενώ θα ακολουθήσει το Σάββατο μια πιο επίσημη εκδήλωση.

«Ήθελα οι θαυμαστές μου να δουν ότι βρήκα τον γοητευτικό μου πρίγκιπά και θα έχω τον χαρούμενο παραμυθένιο γάμο μου», είπε πρόσφατα η Χίλτον στον Τζίμι Φάλον.

Το ζευγάρι, που αρραβωνιάστηκε τον Φεβρουάριο μετά από μια ρομαντική πρόταση γάμου στην παραλία, ξεκίνησε να βγαίνει τον Νοέμβριο του 2019 αφού επανασυνδέθηκε μέσω φίλων.

«Απλώς είχαμε αυτή την απίστευτη χημεία», είπε η 40χρονη στο PEOPLE το 2020. «Από το πρώτο μας ραντεβού δεν έχουμε περάσει ούτε μια νύχτα χωριστά. Είναι εκπληκτικό».

Με πληροφορίες του People/ETonline

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρήξη Μέρντοχ–Τραμπ: Η μήνυση για τον Έπσταϊν διαλύει έναν δεκαετή δεσμό της αμερικανικής Δεξιάς

Διεθνή / Ρήξη Μέρντοχ–Τραμπ: Η μήνυση για τον Έπσταϊν διαλύει έναν δεκαετή δεσμό της αμερικανικής Δεξιάς

Ο Ντόναλντ Τραμπ στρέφεται νομικά κατά του Ρούπερτ Μέρντοχ και της Wall Street Journal, καταγγέλλοντας δημοσίευμα για επιστολή του στον Τζέφρι Έπσταϊν — «Ο Μέρντοχ εξετάζει αν ο Τραμπ χάνει το ακροατήριό του», λένε πρώην συνεργάτες του μεγιστάνα
LIFO NEWSROOM
Μια 23χρονη φοιτήτρια κινητοποιεί τη Γαλλία: Πάνω από 500.000 υπογραφές κατά του «νόμου Duplomb» για τη γεωργία

Διεθνή / Μια 23χρονη φοιτήτρια κινητοποιεί τη Γαλλία: Πάνω από 500.000 υπογραφές κατά του «νόμου Duplomb» για τη γεωργία

Με τη συγκέντρωση περισσότερων από 500.000 υπογραφών, ο νόμος ενεργοποιεί τη διαδικασία για κοινοβουλευτική συζήτηση, υπό την προϋπόθεση να το ζητήσουν οι επικεφαλής κοινοβουλευτικών ομάδων ή επιτροπών
LIFO NEWSROOM
Αποκλειστικό Guardian: Η ευρωπαϊκή MBDA προμηθεύει εξαρτήματα βομβών που σκότωσαν παιδιά στη Γάζα

Διεθνή / Αποκλειστικό Guardian: Η ευρωπαϊκή MBDA προμηθεύει εξαρτήματα βομβών που σκότωσαν παιδιά στη Γάζα

Τα έσοδα από τις «έξυπνες» βόμβες GBU-39, τις οποίες χρησιμοποιεί το Ισραήλ, ρέουν μέσω του Ηνωμένου Βασιλείου – Παρά την αναστολή εξαγωγών όπλων από το Λονδίνο, ο όμιλος συνεχίζει τις αποστολές από τις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Νέα συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Διεθνή / Συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Ο Γάλλος πρόεδρος αναφέρει πως ενθαρρύνει τον γενικό Γραμματέα να κινηθεί «προς την επανάληψη των διαπραγματεύσεων με στόχο μία δίκαιη και διαρκή ρύθμιση του Κυπριακού»
LIFO NEWSROOM