Ο Μακρόν έπαιξε ποδόσφαιρο, σκόραρε με πέναλτι και προκάλεσε αντιδράσεις

Ο Μακρόν έπαιξε ποδόσφαιρο, σκόραρε με πέναλτι και προκάλεσε αντιδράσεις Facebook Twitter
Εμανουέλ Μακρόν/ Φωτ.: Χ
0

Σε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου για τη στήριξη της δημόσιας οργάνωσης «Νοσοκομεία της Γαλλίας» - της οποίας είναι πρόεδρος η Μπριζίτ Μακρόν -συμμετείχε ο πρόεδρος της χώρας, Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, αγωνίστηκε στο πλάι, φορώντας το νούμερο 3 στη φανέλα, υπό τα βλέμματα μεγάλων αστέρων του γαλλικού ποδοσφαίρου όπως οι Ντεσάν, Καρεμπέ και Αζάρ. Η ομάδα του Εμανουέλ Μακρόν επικράτησε στον φιλικό αγώνα με σκορ 5-3.

Φυσικά ανάμεσα στους φιλάθλους βρισκόταν και η πρόεδρος του ιδρύματος και σύζυγός του, Μπριζίτ,  που δεν τον άφησε στιγμή από το βλέμμα της, όπως μεταδίδουν τα γαλλικά μέσα. 

Μακρόν: Αντιδράσεις για την εκτέλεση του πέναλτι

Ωστόσο, αρκετοί Γάλλοι έσπευσαν να σχολιάσουν την εκτέλεση του πέναλτι με το οποίο ο Γάλλος πρόεδρος χρίστηκε σκόρερ. Ο Μακρόν χτύπησε ένα «χαλαρό» πλασέ, παίρνοντας ελάχιστη φόρα, αλλά ο τερματοφύλακας δεν έκανε καμία κίνηση για να το αποκρούσει. 

Στο Χ (πρώην Twitter) αρκετοί χρήστες αναδημοσίευσαν εκτελέσεις πέναλτι μικρών παιδιών, ώστε να σατιρίσουν το γεγονός.  «Όπως και την προηγούμενη φορά, έδωσαν πέναλτι στον Μακρόν. Αισθάνεται σαν τον Καντίροφ» έγραψε ένας χρήστης. 

«Ο Μακρόν σκοράρει ακόμα από το σημείο του πέναλτι και κανείς δεν λέει τίποτα, θα πρέπει να του ανοίξουμε φάκελο για τη σεζόν του» σχολιάζει άλλος. 

«Ο Μακρόν αισθάνεται ότι βρίσκεται στη Βόρεια Κορέα,  όπου ο τερματοφύλακας φροντίζει να μην σταματήσει το πέναλτι του ανώτατου ηγέτη, για να μην καταλήξει στο στρατόπεδο. Γελοίος» γράφει άλλος πιο αυστηρά. 

Σημειώνεται, ότι είναι η δεύτερη συμμετοχή του Μακρον σε ποδοσφαιρικό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό, παρουσία της συζύγου του Μπριζίτ.

.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM
Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM