Νεαρός στο Πακιστάν μαχαίρωσε 17 γυναίκες, σκοτώνοντας και μία, για να εκδικηθεί τη μητριά του

Νεαρός στο Πακιστάν μαχαίρωσε 17 γυναίκες, σκοτώνοντας και μία, για να εκδικηθεί τη μητριά του Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
0

Ένας νεαρός Πακιστανός μαχαίρωσε 17 γυναίκες μέσα σε λίγους μήνες στους δρόμους του Ραβαλπίντι, σκοτώνοντας μία από αυτές καθώς, όπως υποστηρίζει, ήθελε να εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο την άσπλαχνη μητριά του.


Ο Μοχάμαντ Άλι, 22 ετών, μαχαίρωνε γυναίκες που συναντούσε τυχαία στον δρόμο από τα τέλη Φεβρουαρίου μέχρι τη σύλληψή του, τον Αύγουστο, ανέφερε ένας αστυνομικός, ο Μάλι Ζουλφικάρ Χουσάιν ο οποίος είχε αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης. "Είπε στην αστυνομία: «μισώ τις γυναίκες, ήθελα να πάρω εκδίκηση», εξήγησε ο Χουσάιν.

 

Ο Άλι ομολόγησε ότι τραυμάτισε 17 γυναίκες με ένα κουζινομάχαιρο. Η μία από αυτές, που ήταν νοσηλεύτρια, υπέκυψε αργότερα στα τραύματά της. Του έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.


Ο νεαρός υποστηρίζει ότι μετά τον θάνατο της μητέρας του, όταν ήταν ακόμη πολύ μικρός, ο πατέρας του ξαναπαντρεύτηκε και η δεύτερη σύζυγος τον κακομεταχειριζόταν.


Σύμφωνα με τον αστυνομικό, ο κατηγορούμενος έβαζε στο στόχαστρο γυναίκες κάθε ηλικίας, κρυβόταν και περίμενε μέχρι να του δοθεί η ευκαιρία να επιτεθεί. Όλες οι επιθέσεις του έγιναν στο Ραβαλπίντι, μια πόλη πολύ κοντά στην πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οι ΗΠΑ πρέπει να είναι προσεκτικές στην προμήθεια όπλων προς την Ταϊβάν», προειδοποιεί ο Σι τον Τραμπ

Διεθνή / «Οι ΗΠΑ πρέπει να είναι προσεκτικές στην προμήθεια όπλων προς την Ταϊβάν», προειδοποιεί ο Σι τον Τραμπ

«Η σχέση με την Κίνα και με τον πρόεδρο Σι είναι εξαιρετική, και οι δύο καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να παραμείνει έτσι», έγραψε σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Οι δικηγόροι της αναφέρουν ότι είχε δεχτεί πρόταση αμοιβής 10.000 δολαρίων για να χορέψει σε ιδιωτικό πάρτι στην κατοικία του Έπσταϊν - Της είπε ότι θα πληρωνόταν επιπλέον και την πίεσαν να εμπλακεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους
THE LIFO TEAM