Νέα Υόρκη: Σύγκρουση δύο αεροπλάνων στον διάδρομο αεροδρομίου - Ένας τραυματίας

Νέα Υόρκη: Σύγκρουση δύο αεροπλάνων στον διάδρομο απογείωσης - Ένας τραυματίας Facebook Twitter
Φωτογραφία: X
0

Δύο αεροσκάφη της Delta Air Lines συγκρούστηκαν ενώ βρίσκονταν στην διάδρομο κυκλοφορίας στο αεροδρόμιο LaGuardia της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου.

Το φτέρο ενός αεροσκάφους που μετέφερε 32 άτομα και ετοιμαζόταν να απογειωθεί την Τετάρτη το βράδυ για τη Βιρτζίνια χτύπησε το κέντρο του δεύτερου αεροσκάφους που είχε μόλις προσγειωθεί από τη Βόρεια Καρολίνα, με 61 επιβαίνοντες, σύμφωνα με ανακοίνωση της Delta.

Ένας αεροσυνοδός υπέστη τραυματισμούς, χωρίς όμως να απειλείται η ζωή του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Η αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς επιβατών.

«Το δεξί φτερό χτύπησε τη μύτη και το πιλοτήριο μας. Έχουμε ζημιά στο παρμπρίζ και… σε μερικές οθόνες εδώ μέσα», δήλωσε ένας πιλότος, σύμφωνα με ηχητικά αρχεία ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας.

Το αεροσκάφος που είχε προσγειωθεί «σταμάτησε, έσπασε και πήγε προς τα δεξιά», δήλωσε ένας επιβάτης στο ABC. «Όλοι έμειναν σιωπηλοί. Και ενώ όλοι έμειναν σιωπηλοί, ο πιλότος ήρεμα είπε: ‘Έχουμε εμπλακεί σε ατύχημα, παραμείνετε ήρεμοι.’»

«Η Delta θα συνεργαστεί με όλες τις αρμόδιες αρχές για να εξετάσει τι συνέβη, καθώς η ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού μας είναι προτεραιότητα», ανέφερε η ανακοίνωση. «Ζητούμε συγγνώμη από τους πελάτες μας για την εμπειρία.»

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Instagram: Ο CEO βάζει τέλος στην τηλεργασία για λόγους δημιουργικότητας και συνεργασίας

Διεθνή / Instagram: Ο CEO Άνταμ Μοσέρι βάζει τέλος στην τηλεργασία των υπαλλήλων

Ο Μοσέρι υποστήριξε ότι η επιστροφή στο γραφείο και οι αλλαγές στον τρόπο εργασίας θα βοηθήσουν την εταιρεία να γίνει πιο ευέλικτη και αποτελεσματική, ενόψει αυτού που χαρακτήρισε ως δύσκολη χρονιά
LIFO NEWSROOM
«Καμιά λύση» για τα κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη μετά τις συνομιλίες Πούτιν και Γουίτκοφ

Διεθνή / «Καμία λύση» για τα κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη μετά τις συνομιλίες Πούτιν και Γουίτκοφ

Ο Στιβ Γουίτκοφ, συνοδευόμενος από τον Τζάρεντ Κούσνερ, συζητούσε επί σχεδόν πέντε ώρες στο Κρεμλίνο με τον ρώσο ηγέτη σχετικά με το σχέδιο της Ουάσιγκτον που σκοπός του ειναι να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Ο Πούτιν συναντά Γουίτκοφ και Κούσνερ μετά τις δηλώσεις ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για ενδεχόμενο πόλεμο με την Ευρώπη

Διεθνή / Ο Πούτιν συναντά Γουίτκοφ και Κούσνερ μετά τις δηλώσεις για το ενδεχόμενο πολέμου με την Ευρώπη

Της συνάντησης, προηγήθηκαν οι δηλώσεις Πούτιν ότι: «Δεν πρόκειται να πολεμήσουμε με την Ευρώπη, αλλά αν η Ευρώπη θέλει να πολεμήσει μαζί μας, είμαστε έτοιμοι τώρα»
LIFO NEWSROOM