Mέρκελ: Ενότητα, ευημερία και ασφάλεια είναι τα σημαντικότερα ζητήματα

Mέρκελ: Ενότητα, ευημερία και ασφάλεια είναι τα σημαντικότερα ζητήματα Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

«Ενότητα, ευημερία και ασφάλεια είναι για μένα τα σημαντικότερα πράγματα», δήλωσε η Καγκελάριος Μέρκελ ενόψει των εκλογών της 24ης Σεπτεμβρίου και επανέλαβε το κεντρικό σύνθημα του κόμματός της, «να ζει κανείς καλά και με ευχαρίστηση στην Γερμανία».


«Πιστεύω ότι έχω ιδέες για το μέλλον και για τις προκλήσεις ενώπιόν μας. Έχω εμπειρία και εξακολουθώ να έχω διάθεση», δήλωσε η 'Αγγελα Μέρκελ νωρίτερα απόψε, κατά την διάρκεια της καθιερωμένης «θερινής» συνέντευξής της στο δεύτερο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ZDF, απαντώντας στην κριτική των αντιπάλων της ότι έπειτα από τρεις κυβερνητικές θητείες είναι πλέον κουρασμένη.


Κληθείσα να σχολιάσει τις κατηγορίες που είχε εξαπολύσει λίγο νωρίτερα ο αντίπαλός της Μάρτιν Σουλτς ότι εκμεταλλεύεται την υποδομή του κράτους προκειμένου να διευκολύνει την προεκλογική της εκστρατεία, η κυρία Μέρκελ περιορίστηκε να δηλώσει ότι προσπαθεί πάντα να είναι συνεπής στα καθήκοντά της και να βρίσκεται στην υπηρεσία του γερμανικού λαού.

Σε ό,τι αφορά την τηλεμαχία της επόμενης Κυριακής, για την οποία υπήρξαν μαρτυρίες ότι ο εκπρόσωπός της Στέφεν Ζάιμπερτ παρενέβη προκειμένου διατηρηθεί το αυστηρά περιοριστικό μοντέλο που δεν ευνοεί τον αυθόρμητο διάλογο, σημείωσε μόνο: «Χαίρομαι για την τηλεμαχία της επόμενης εβδομάδας».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χιλή εκλογές Τραμπ

Διεθνή / Εκλογές στη Χιλή: Ο «Χιλιανός Τραμπ» προηγείται ενόψει δεύτερου γύρου

Γιος πρώην μέλους του ναζιστικού κόμματος και δηλωμένος θαυμαστής του δικτάτορα Αουγκούστο Πινοτσέτ, ο Καστ είναι γνωστός για τις θέσεις του κατά των αμβλώσεων και του γάμου ομοφύλων
THE LIFO TEAM
«Απλώς προσπαθούν να πλουτίσουν»: Η «επόμενη ημέρα» στη Γάζα και τα συμφέροντα που τη διεκδικούν

Διεθνή / «Απλώς προσπαθούν να πλουτίσουν»: Η «επόμενη ημέρα» στη Γάζα και τα συμφέροντα που τη διεκδικούν

Το κόστος ανοικοδόμησης εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 70 δισ. δολάρια, γεγονός που καθιστά τη μεταπολεμική φάση ένα εξαιρετικά ελκυστικό πεδίο για ορισμένες εταιρείες
THE LIFO TEAM
Το μεγαλύτερο φιλοδημοκρατικό κόμμα του Χονγκ Κονγκ αποφάσισε τη διάλυσή του υπό πολιτική πίεση

Διεθνή / Το μεγαλύτερο φιλοδημοκρατικό κόμμα του Χονγκ Κονγκ αποφάσισε τη διάλυσή του υπό πολιτική πίεση

Η απόφαση αντανακλά, σύμφωνα με αναλυτές, τη σταδιακή συρρίκνωση των πολιτικών ελευθεριών που είχαν υποσχεθεί στο Χονγκ Κονγκ κατά την επιστροφή του στην κινεζική κυριαρχία το 1997
THE LIFO TEAM