Λευκός Οίκος: Επεισόδιο στη συνέντευξη Τύπου με την Ψάκι και δημοσιογράφο - «Δεν είναι αποτελεσματικό να ουρλιάζεις»

Επεισόδιο στη συνέντευξη Τύπου του Λευκού Οίκου: Η Τζεν Ψάκι τσακώνεται με δημοσιογράφο Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / ASSOCIATED PRESS
0

Φραστικό επεισόδιο μεταξύ της εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι, και ενός δημοσιογράφου σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των ΜΜΕ την Πέμπτη για την πορεία της πανδημίας και της μετάλλαξης «Όμικρον».

Όλα ξεκίνησαν όταν δημοσιογράφος κατηγόρησε την Τζεν Ψάκι ότι είπε ψέματα για τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που επέβαλε ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, σε οκτώ αφρικανικές χώρες λόγω της μετάλλαξης Όμικρον.

Ο λόγος για τον Σάιμον Ατέμπα της «Today News Africa», ο οποίος άρχισε να φωνάζει «αυτό που λέτε είναι ψέματα». Η Τζεν Ψάκι έδωσε το λόγο σε άλλη δημοσιογράφο, προκειμένου να απευθύνει ερώτηση, εξηγώντας με έντονο ύφος στον Σάιμον Ατέμπα όχι έχει ήδη απαντήσει στην ερώτησή του.

Ωστόσο, ο Ατέμπα επέμενε και εκείνη τον επέπληξε.

«Δεν είναι αποτελεσματικό να ουρλιάζεις μπροστά στους συναδέλφους σου εδώ μέσα», είπε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου. «Ας — ας — αφήσουμε την Πάτσι να κάνει την ερώτηση».


Νωρίτερα η Ψάκι είχε δηλώσει πως η ειδική επιτροπή είχε συμβουλέψει τον Μπάιντεν να θέσει περιορισμούς σε μια σειρά χωρών που εντοπίζονται κρούσματα της Όμικρον -ειδικά στη Νότια Αφρική - τονίζοντας πως η λίστα των χωρών θα αξιολογείται καθημερινά.

Με πληροφορίες από New York Post

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζέφρι Έπσταϊν: Στη δημοσιότητα έγγραφα ομοσπονδιακής έρευνας του 2019

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Στη δημοσιότητα έγγραφα ομοσπονδιακής έρευνας του 2019

Την προηγούμενη Παρασκευή, δικαστής στη Φλόριντα ενέκρινε ένα διαφορετικό αίτημα για την αποσφράγιση των πρακτικών του σώματος ενόρκων από μια άλλη έρευνα για τον Έπσταϊν, που χρονολογείται από το 2005 και το 2007
LIFO NEWSROOM
Ληστεία στο Λούβρο: Οι δράστες διέφυγαν από το μουσείο μισό λεπτό πριν φτάσουν οι Αρχές

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: Οι δράστες διέφυγαν από το μουσείο 30 δευτερόλεπτα πριν φτάσουν οι Αρχές

Η έρευνα του Υπουργείου Πολιτισμού της Γαλλίας εντόπισε σοβαρά κενά ασφαλείας, όπως χαλασμένες και σπασμένες κάμερες και έλλειψη συντονισμού στο διασημότερο μουσείο του κόσμου
LIFO NEWSROOM
Το γράμμα της Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του

Διεθνή / Το γράμμα της Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του

Ο Τόμας Μαρκλ εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στις Φιλιππίνες - Εξέφρασε την επιθυμία να συμφιλιωθεί με την κόρη του αλλά και να γνωρίσει τα εγγόνια του πριν φύγει από τη ζωή
LIFO NEWSROOM