Καραμπόλα λόγω ανεμοθύελλας στη Μοντάνα- Τουλάχιστον έξι νεκροί

Καραμπόλα λόγω ανεμοθύελλας στη Μοντάνα- Τουλάχιστον έξι νεκροί Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από καραμπόλα σε αυτοκινητόδρομο στην Μοντάνα, που προκλήθηκε από ανεμοθύελλα. 

Το δυστύχημα έγινε το βράδυ της Παρασκευής, στον διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο 90. Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν τουλάχιστον 20 αυτοκίνητα και οι αρχές εκτιμούν ότι αυτή προκλήθηκε από τις κακές καιρικές συνθήκες, καθώς οι ριπές του ανέμου ξεπερνούσαν τα 60 μίλια την ώρα. 

«Φαίνεται πως υπήρχαν σφοδροί άνεμοι, που προκάλεσαν ανεμοθύελλα με μηδενική ορατότητα», δήλωσε ο Τζέι Νέλσον, από την τροχαία αυτοκινητόδρομων της Μοντάνα. Οι αρχές δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη τον αριθμό των τραυματιών. 

Στο αεροδρόμιο της κομητείας Μπιγκ Χορν, που βρίσκεται κοντά στο σημείο του δυστυχήματος καταγράφηκε ριπή ανέμου με ταχύτητα 40 μίλια την ώρα (64 χλμ./ώρα) λίγα λεπτά πριν από την καραμπόλα. Επτά λεπτά μετά το δυστύχημα καταγράφηκε ταχύτητα ανέμου 62 μίλια την ώρα. 

Εξαιτίας των σφοδρών ανέμων σηκώθηκε σκόνη- αποτέλεσμα των υψηλών θερμοκρασιών της τελευταίας εβδομάδας- με συνέπεια τη μειωμένη ορατότητα. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Υόρκη Μαμντάνι Αστόρια

Διεθνή / Αφήνει την Αστόρια και μετακομίζει στην επίσημη δημαρχιακή κατοικία ο Μαμντάνι

Ο Μαμντάνι ανέφερε ότι θα του λείψει η καθημερινότητα στην Αστόρια, σημειώνοντας ωστόσο πως «ακόμη και όταν δεν θα ζω πλέον εκεί, η Αστόρια θα συνεχίσει να ζει μέσα μου και στο έργο μου»
LIFO NEWSROOM