Καραμπόλα λόγω ανεμοθύελλας στη Μοντάνα- Τουλάχιστον έξι νεκροί

Καραμπόλα λόγω ανεμοθύελλας στη Μοντάνα- Τουλάχιστον έξι νεκροί Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από καραμπόλα σε αυτοκινητόδρομο στην Μοντάνα, που προκλήθηκε από ανεμοθύελλα. 

Το δυστύχημα έγινε το βράδυ της Παρασκευής, στον διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο 90. Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν τουλάχιστον 20 αυτοκίνητα και οι αρχές εκτιμούν ότι αυτή προκλήθηκε από τις κακές καιρικές συνθήκες, καθώς οι ριπές του ανέμου ξεπερνούσαν τα 60 μίλια την ώρα. 

«Φαίνεται πως υπήρχαν σφοδροί άνεμοι, που προκάλεσαν ανεμοθύελλα με μηδενική ορατότητα», δήλωσε ο Τζέι Νέλσον, από την τροχαία αυτοκινητόδρομων της Μοντάνα. Οι αρχές δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη τον αριθμό των τραυματιών. 

Στο αεροδρόμιο της κομητείας Μπιγκ Χορν, που βρίσκεται κοντά στο σημείο του δυστυχήματος καταγράφηκε ριπή ανέμου με ταχύτητα 40 μίλια την ώρα (64 χλμ./ώρα) λίγα λεπτά πριν από την καραμπόλα. Επτά λεπτά μετά το δυστύχημα καταγράφηκε ταχύτητα ανέμου 62 μίλια την ώρα. 

Εξαιτίας των σφοδρών ανέμων σηκώθηκε σκόνη- αποτέλεσμα των υψηλών θερμοκρασιών της τελευταίας εβδομάδας- με συνέπεια τη μειωμένη ορατότητα. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΑΝΝΑΒΗ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους περιορισμούς για τη μαριχουάνα χωρίς να τη νομιμοποιεί

Μέχρι σήμερα, η μαριχουάνα βρισκόταν στην κατηγορία I, μαζί με ουσίες όπως η ηρωίνη και το LSD, που θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνες και χωρίς αποδεδειγμένη ιατρική χρήση
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ALIBABA

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Ιατρικά δεδομένα 500.000 ανθρώπων προσφέρονταν για πώληση στον κινεζικό ιστότοπο Alibaba

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Βρετανό υπουργό, Ίαν Μάρεϊ, τα δεδομένα είχαν ληφθεί νόμιμα από πιστοποιημένους οργανισμούς, γεγονός που αποτελεί και την κύρια ανησυχία
THE LIFO TEAM