Καναδάς: Προσλαμβάνονται δοκιμαστές κάνναβης με αμοιβή 50 δολάρια την ώρα

Καναδάς: Προσλαμβάνονται δοκιμαστές κάνναβης με αμοιβή 50 δολάρια την ώρα Facebook Twitter
EPA
1

Μια εταιρεία marketing από το Τορόντο του Καναδά, αναζητά ερασιτέχνες δοκιμαστές κάνναβης για να αξιολογήσουν νέες ποικιλίες έναντι «ικανοποιητικού μισθού».

Έναν μήνα πριν από τη νομιμοποίηση της κάνναβης για ψυχαγωγικούς σκοπούς στον Καναδά, η αγγελία της εταιρείας AHLOT για τη θέση μερικής απασχόλησης δεν έμεινε απαρατήρητη.

Εκατοντάδες ενδιαφερόμενοι έστειλαν τα βιογραφικά τους για τις έξι θέσεις με αμοιβή 50 δολάρια την ώρα (και ανώτατο όριο 12 ώρες τον μήνα).

Όσοι επιλεγούν θα πρέπει να δοκιμάζουν και να αξιολογούν νέες ποικιλίες μαριχουάνας.


Ο αντίκτυπος της αγγελίας δεν αναμενόταν σε καμία περίπτωση: σε λίγες ημέρες η ALHOT έλαβε περισσότερες από 500 υποψηφιότητες, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένας «μικρός πανικός» στην εταιρεία, όπως σχολίασαν στελέχη της στο Twitter.


Οι όροι για να εργαστεί κανείς εκεί: ο υποψήφιος να διαμένει στον Καναδά, να είναι ενήλικας και εφόσον είναι δυνατόν να έχει «ενδιαφέρον για την κάνναβη όπως και την ικανότητα να διακρίνει τις διαφορές, πολλές φορές λεπτές, μεταξύ των διαφορετικών ποικιλιών» της ουσίας.


Οι έξι προσληφθέντες θα συγκροτήσουν με «επιτροπή επιλογής» που θα πρέπει να «αξιολογήσει εάν οι Καναδοί παραγωγοί έχουν να προσφέρουν τα καλύτερα».

Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Γκρεγκ Παντέλικ εξήγησε σε ένα δελτίο τύπου ότι με την προσεχή νομιμοποίηση της κάνναβης στον Καναδά, την 17η Οκτωβρίου, «οι Καναδοί θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα τσουνάμι» ποικιλιών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΣΚ - Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Διεθνή / Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Η ηγεσία της Ακτοφυλακής έχει δεσμευτεί ότι τα σύμβολα «παραμένουν αντίθετα με τις αξίες του σώματος», όμως το πώς θα εφαρμόζεται στην πράξη το νέο καθεστώς παραμένει ανοιχτό
LIFO NEWSROOM
G20 ΣΥΝΟΔΟΣ

Διεθνή / Χωρίς Τραμπ και Πούτιν η σύνοδος της G20: Έκκληση να τερματίσουν «τις συγκρούσεις που προκαλούν τόσο θάνατο»

Η κυβέρνηση Τραμπ μποϊκοτάρει τελείως τις συνομιλίες, καθώς κατηγορεί την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής ότι καταπιέζει τους λευκούς γαιοκτήμονες
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Διεθνή / Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Την ίδια ώρα, εισαγγελείς στο Μιλάνο έχουν ξεκινήσει έρευνα για Ιταλούς υπηκόους που ενδέχεται να συμμετείχαν σε αυτές τις δολοφονικές «εκδρομές»
LIFO NEWSROOM
Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι - «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Διεθνή / Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι: «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Απρόσμενα θετικό το κλίμα της συνάντησης - «Συμφωνήσαμε σε περισσότερα από όσα περιμέναμε», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος - Τι απάντησε για τον χαρακτηρισμό «φασίστας» που του αποδίδει ο Μαμντάνι
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια