Ισραήλ: Στρατός, Μοσάντ και Σιν Μπετ αξιολογούν την επίθεση του Ιράν

Ισραήλ: Στρατός, Μοσάντ και Σιν Μπετ αξιολογούν την επίθεση του Ιράν Facebook Twitter
0

Ο ισραηλινός στρατός, η μυστική υπηρεσία Μοσάντ και η Γενική Υπηρεσία Ασφαλείας Σιν Μπετ αξιολογούν την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, σχεδόν 24 ώρες μετά.

Φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Ισραήλ δείχνει τους τρεις επικεφαλής των σωμάτων καθισμένους στο σαλόνι ενός γραφείου του αρχηγείου να συνομιλούν. Ο Αρχηγός του ισραηλινού Γενικού Επιτελείου Στρατού, Χερζλ Χερζί Χαλεβί, κάθεται στη μέση: Εκ δεξιών του ο επικεφαλής της Μοσάντ, Νταβίντ Μπαρνέα και εξ αριστερών του ο επικεφαλής του Σιν Μπετ, Ρόνεν Μπαρ. 

Νωρίτερα σήμερα, οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν ότι «πρόσθετες δυνάμεις» εντάσσονται «στις περιορισμένες, τοπικές, στοχευμένες επιδρομές σε στόχους της Χεζμπολάχ» στον νότιο Λίβανο. Το Ισραήλ ανακοίνωσε χθες Τρίτη ότι ξεκίνησε τη χερσαία επιχείρηση στο έδαφος του Λιβάνου. Τα επιπλέον στρατεύματα θα ενταχθούν στη χερσαία επιχείρηση και θα έλθουν από την 36η Μεραρχία και άλλες δυνάμεις, αναφέρουν οι IDF.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλεμος Ιράν - Ισραήλ: Γιατί η Ρωσία μένει αμέτοχη, παρά τους στενούς δεσμούς με την Τεχεράνη;

Διεθνή / Πόλεμος Ιράν - Ισραήλ: Γιατί η Ρωσία μένει αμέτοχη, παρά τους στενούς δεσμούς με την Τεχεράνη;

Οι αναλυτές λένε ότι το Κρεμλίνο δίνει προτεραιότητα στον δικό του πόλεμο εναντίον της Ουκρανίας, καθώς και στις σχέσεις του με τα έθνη του Κόλπου που δεν θέλουν ένα ισχυρότερο Ιράν
LIFO NEWSROOM
Η Νέα Ζηλανδία εγκρίνει τη χρήση παραισθησιογόνων μανιταριών για θεραπευτικούς σκοπούς

Διεθνή / Η Νέα Ζηλανδία εγκρίνει την ιατρική χρήση παραισθησιογόνων μανιταριών

«Η ψιλοκυβίνη παραμένει ένα μη εγκεκριμένο φάρμακο, αλλά επιτρέπεται πλέον να τη συνταγογραφήσει ένας πολύ έμπειρος ψυχίατρος σε ασθενείς με κατάθλιψη» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας της Νέας Ζηλανδίας
LIFO NEWSROOM