Ο υπουργός Λουίς ντε Γκίντος, διαβεβαίωσε, πως αμέσως μετά την επιστροφή του στη Μαδρίτη θα υποβληθεί το ισπανικό αίτημα για βοήθεια από την ευρωζώνη.
Πιο συγκεκριμένα ο ο Ισπανός υπουργός από το Λουξεμβούργο, λίγο πριν από την έναρξη των συνομιλιών των υπουργών Οικονομικών της Ε.Ε., δήλωσε: «Όπως είπα χθες, αυτό θα γίνει αμέσως. Μόλις επιστρέψω στη Μαδρίτη, η επιστολή με την οποία θα ζητούμε βοήθεια θα είναι έτοιμη να σταλεί αμέσως».
Σύμφωνα επίσης με τον ντε Γκίντος, η πιθανότητα να δοθεί δάνειο απευθείας στις ισπανικές τράπεζες και όχι μέσω της κυβέρνησης «είναι μια επιλογή που βρίσκεται στο τραπέζι».
Διεθνή /
Το ισπανικό αίτημα για βοήθεια από την ευρωζώνη, θα υποβληθεί άμεσα

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Μετέφρασε το Συμπόσιο του Πλάτωνα. Τον κυνήγησαν ανελέητα. Αυτοκτόνησε

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 50χρονος που έπνιξε την αδερφή του - Ποιο το κίνητρό του

Θεσσαλονίκη: Αυτοσχέδιος βρόγχος από νάιλον σακούλα στοίχισε τη ζωή στην 59χρονη – Συνελήφθη ο 50χρονος αδελφός της

Βρετανία: 14 χρόνια φυλάκιση στο «αρπακτικό του Snapchat» για τον βιασμό 12χρονης

Ο Ρεμί φοβάται ότι τα εστιατόρια μετατρέπονται σε σκυλάδικα

σχόλια