Ινδία: 50χρονη Αμερικανίδα βρέθηκε αλυσοδεμένη σε δέντρο στη ζούγκλα - Υποστηρίζει πως ήταν 40 μέρες χωρίς φαγητό

Ινδία: 50χρονη Αμερικανίδα βρέθηκε αλυσοδεμένη σε δέντρο στη ζούγκλα - Υποστηρίζει πως ήταν 40 μέρες χωρίς φαγητό Facebook Twitter
Φωτ: Getty
0

Μια 50χρονη Αμερικανίδα βρέθηκε αλυσοδεμένη σε δέντρο στη ζούγκλα στην Ινδία, κοντά στο απομονωμένο χωριό Σονούρλι, σε απόσταση περίπου 450 χλμ. από την Βομβάη. Η γυναίκα σώθηκε, όταν το βράδυ του Σαββάτου (τοπική ώρα) ένας βοσκός άκουσε τις κραυγές της και ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα ζει στην πολιτεία Ταμίλ Ναντού, στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας, το όνομά της είναι Lalita Kayi Kumar και η καταγωγή της είναι από τις ΗΠΑ. Η 50χρονη είχε μαζί της αμερικανικό διαβατήριο και άλλα έγγραφα που πιστοποιούν την ταυτότητά της καθώς και ένα ινδικό διαβατήριο, το οποίο έχει λήξει. Η Kumar μεταφέρθηκε αρχικά σε τοπικό κέντρο πρωτοβάθμιας φροντίδας και στη συνέχεια διακομίστηκε στο «Goa Medical College», στη νοτιοδυτική πολιτεία Γκόα. Η άτυχη γυναίκα όταν την εντόπισαν οι Αρχές ήταν αφυδατωμένη και το δεξί της πόδι είχε πρηστεί από την σιδερένια αλυσίδα με την οποία ήταν δεμένη στο δέντρο.

Η 50χρονη Αμερικανίδα, αν και βρίσκεται εκτός κινδύνου, δεν είναι σε θέση να μιλήσει. Όμως, έγραψε ένα σημείωμα από το κρεβάτι του νοσοκομείου στο οποίο αναφέρει πως ο σύζυγός της την έδεσε και την εγκατέλειψε στη ζούγκλα. Η ίδια, στο σημείωμα υποστήριξε πως ήταν επί 40 μέρες χωρίς φαγητό. Η αστυνομία πιστεύει πως ο σύζυγός της την εγκατέλειψε στη ζούγκλα μετά από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Οι γιατροί που εξέτασαν την Αμερικανίδα ανέφεραν στα μέσα ενημέρωσης της Ινδίας πως η 50χρονη αντιμετωπίζει και προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως. Εκπρόσωπος της αστυνομίας στην περιφέρεια Μαχαράστρα δήλωσε για την 50χρονη Αμερικανίδα: «Η γυναίκα δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση. Είναι αδύναμη καθώς δεν έχει φάει τίποτα για αρκετές μέρες και επίσης, επειδή η περιοχή έχει πληγεί από έντονες βροχοπτώσεις, δεν γνωρίζουμε για πόσο χρονικό διάστημα ήταν δεμένη σε εκείνο το δέντρο. Λέγεται πως αυτή άφησε τον σύζυγό της μετά από καυγά».

Σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας, η Kumar βρίσκεται στην Ινδία τα τελευταία δέκα χρόνια και κατοικεί μαζί με τον σύζυγό της στην πολιτεία Ταμίλ Ναντού, που είναι ο τόπος καταγωγής του. Η αστυνομία έχει βρει την διεύθυνση κατοικίας της από τα έγγραφα που είχε μαζί της και αναζητά συγγενείς της για να καταθέσουν. Παράλληλα, η αστυνομία αναζητά τον σύζυγο της Αμερικανίδας, ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες απόπειρας δολοφονίας, παράνομου περιορισμού και πράξεων που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή ή την προσωπική ασφάλεια άλλων.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

Διεθνή / Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

To Γραφείο για την Προστασία της Εθνικής Ασφάλειας κάλεσε έναν αριθμό μη προσδιορισμένων μέσων ενημέρωσης, επικρίνοντας την κάλυψη της πυρκαγιάς που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 159 άτομα στο πολυώροφο συγκρότημα κατοικιών Wang Fuk Court
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

Διεθνή / Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

«Αναμφίβολα αξίζετε το πρώτο Βραβείο Ειρήνης της FIFA για τις πράξεις σας, για όσα έχετε επιτύχει με τον δικό σας τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο απευθυνόμενος στον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM