Ινδία: 38.310 κρούσματα κορονωνοϊού και 490 θάνατοι σε 24 ώρες

Ινδία: 38.310 κρούσματα κορονωνοϊού και 490 θάνατοι σε 24 ώρες Facebook Twitter
0

Το δεύτερο κύμα μετάδοσης κορωνοϊού στην Ινδία προκάλεσε 38.310 κρούσματα του SARS-CoV-2 σε 24 ώρες, με το σύνολο των μολύνσεων να φθάνει πλέον τα 8,27 εκατομμύρια, σύμφωνα με τα δεδομένα που δημοσιοποίησε το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας.

Το ίδιο διάστημα άλλοι 490 ασθενείς πέθαναν εξαιτίας της COVID-19, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας στην Ινδία να φθάνει τους 123.097 νεκρούς, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.

Για ένατη συνεχόμενη ημέρα οι νέες μολύνσεις παρέμειναν κάτω από τις 50.000 στη γιγαντιαία χώρα, καθώς η καμπύλη της πανδημίας βρίσκεται σε πτώση μετά την κορύφωσή της τον Σεπτέμβριο, ειδικοί ωστόσο προειδοποιούν πως απειλείται νέα έξαρση, καθώς μέσα στον μήνα το ημερολόγιο έχει μεγάλες γιορτές των ινδουιστών. Τα λεγόμενα ενεργά κρούσματα είναι 541.405.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες η κατάσταση είναι πιο δύσκολη στην πρωτεύουσα Νέο Δελχί, όπου η εξάπλωση του ιού επιταχύνεται (+59.199 κρούσματα σε 14 ημέρες).

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Διεθνή / Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις δύο μέρες πριν από την τέταρτη επέτειο της ρωσικής εισβολής

«Ο εχθρός εξαπέλυσε μια ακόμη μαζική επίθεση με πυραύλους και drones σε οικιστικές περιοχές και σε ζωτικής σημασίας υποδομές στην περιοχή», δηλώνει ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της περιοχής του Κιέβου
THE LIFO TEAM