Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram, ξανά

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram, ξανά Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Θα μπορούσε να πει κανείς «Oops, she did it again». Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς διέγραψε, ξανά, τον λογαριασμό της στο Instagram

Την Τετάρτη, οι φαν της παρατήρησαν ότι σταρ απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στην εφαρμογή και άρχισαν να αναρωτιούνται τι μπορεί να σημαίνει αυτό. 

Η Σπίαρς είχε διαγράψει το προφίλ της στο Instagram και τον περασμένο Σεπτέμβριο, λίγα 24ωρα αφότου είχε ανακοινώσει ότι αρραβωνιάστηκε με τον Σαμ Άσγκαρι. 

Τότε, είχε καθησυχάσει τους φαν της γράφοντας στο Twitter: «Μην ανησυχείτε, απλά κάνω ένα διάλειμμα από τα social media για να γιορτάσω τον αρραβώνα μου, θα επιστρέψω σύντομα». 

Τελικά, τότε άντεξε μία εβδομάδα εκτός Instagram και επανεμφανίστηκε δημοσιεύοντας υλικό από ταξίδι που είχε κάνει με τον αγαπημένο της στο Παλμ Σπρινγκς «Δεν μπορούσα να κρατηθώ μακριά από το Instagram για πολύ, οπότε επέστρεψα», είχε παραδεχθεί. 

Τώρα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν έχει κάνει στο Twitter κάποια ανάρτηση που να εξηγεί γιατί διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram. Το τελευταίο tweet στον λογαριασμό της- που έχει 55,9 εκατ. followers- έγινε στις 15 Ιανουαρίου. Σε αυτό, στρεφόταν κατά της αδελφής της, Τζέιμι Λιν, για τα όσα είχε πει σε συνέντευξή της. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Ξεκινά ομοσπονδιακή έρευνα για παραβίαση πολιτικών δικαιωμάτων σχετικά με τον θάνατο του Άλεξ Πρέτι

Διεθνή / ΗΠΑ: Ξεκινά ομοσπονδιακή έρευνα για παραβίαση πολιτικών δικαιωμάτων σχετικά με τον θάνατο του Άλεξ Πρέτι

Πρόκειται για μια αρκετά σημαντική εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση καθώς η κυβέρνηση Τραμπ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η έρευνα θα ήταν πολύ πιο περιορισμένη
THE LIFO TEAM
«The Washington Post»: Μια ματιά στην υπαρξιακή κατάρρευση της εφημερίδας του Τζεφ Μπέζος

Διεθνή / «The Washington Post»: H υπαρξιακή κατάρρευση της εφημερίδας του Τζεφ Μπέζος

Η Washington Post χάνει χρήματα, συνδρομητές και - το κυριότερο - την ταυτότητά της. Καθώς οι απολύσεις πληθαίνουν και οι στρατηγικές αλλάζουν διαρκώς, όλο και περισσότεροι μέσα στην εφημερίδα μιλούν για μια υπαρξιακή κρίση χωρίς ξεκάθαρη διέξοδο
THE LIFO TEAM
Ιράν: Ναι σε συνομιλίες με τις ΗΠΑ, όχι σε υπαγορεύσεις και διαπραγμάτευση για τους πυραύλους

Διεθνή / Ιράν: Ναι σε συνομιλίες με τις ΗΠΑ, όχι σε υπαγορεύσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα

Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι δεν έχει προγραμματιστεί καμία συνάντηση με τις ΗΠΑ, προειδοποιώντας παράλληλα ότι τέτοιες συνομιλίες δεν μπορούν να διεξαχθούν «υπό καθεστώς απειλών»
THE LIFO TEAM