Γουίλ Σμιθ: Δεν ήθελε να παίξει στο Men In Black- Μέχρι που μίλησε με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ

Γουίλ Σμιθ: Δεν ήθελε να παίξει στο Men In Black- Μέχρι που του μίλησε ο Σπίλμπεργκ Facebook Twitter
Φωτ.: YouTube
0

Στην αποκάλυψη πως δεν θα είχε πρωταγωνιστήσει ποτέ στη σειρά ταινιών «Men In Black» αν δεν είχε παρέμβει ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, προχώρησε ο Γουίλ Σμιθ.

Πίσω στη δεκαετία του '90, ο Γουίλ Σμιθ είχε κάνει τη μετάβαση από τραγουδιστής της ραπ σε ηθοποιό της τηλεόρασης, με τη συμμετοχή του στη σειρά «Fresh Prince of Bel-Air» να τον κάνει ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Κέβιν Χαρτ αποκάλυψε πως δεν είχε καμία επιθυμία να συμμετάσχει στο «Men in Black», μία από τις ταινίες που τον καθιέρωσαν ως ηθοποιό στο Χόλιγουντ.

«Ο παραγωγός Τζέιμς Λάσιτερ μού πρότεινε να παίξω στο "Men In Black". Διάβασα το σενάριο, αλλά δεν ήθελα να προχωρήσω. Ήταν η επόμενη χρονιά από την ταινία "Ημέρα της Ανεξαρτησίας" και δεν ήθελα να παίξω κατευθείαν σε άλλη ταινία με εξωγήινους» ανέφερε ο Γουίλ Σμιθ.

Οι προτροπές της παραγωγής δεν στάθηκαν ικανές να τον πείσουν να συμμετάσχει, αλλά μία συνομιλία με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ τού άλλαξε γνώμη.

Όπως θυμάται ο Γουίλ Σμιθ, δεν είχε κλείσει καν τα 30 του όταν έλαβε πρόταση να πρωταγωνιστήσει στους «Άνδρες με τα Μαύρα» και το βιογραφικό του δεν ήταν τόσο εντυπωσιακό, σε εκείνο το σημείο της καριέρας του

Γουίλ Σμιθ: Η ατάκα του Σπίλμπεργκ που τον άφησε άφωνο

«Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ έστειλε ένα ελικόπτερο (σ.σ. να με πάρει) για να του μιλήσω, το οποίο και προσγειώθηκε στο σπίτι του. Και από το "γεια σου" με είχε πείσει. Από την αρχή της συζήτησης μού έκανε "επίθεση" λέγοντας "Πες μου, γιατί δεν θέλεις να παίξεις στην ταινία μου" και εγώ είχα μείνει άφωνος».

Ο Γουίλ Σμιθ συνέχισε την περιγραφή του λέγοντας: «Μετά την ερώτηση, προχώρησε σε μία μεγάλη παύση κοιτώντας με. Ήμουν σίγουρος πως αν συνέχιζε θα μου έλεγε "Αστείε τύπε, ξέρεις ότι τα Σαγόνια του Καρχαρία είναι δικά μου, σωστά; Ξέρεις ότι έκανα το ΕΤ;"».

Τελικώς, πείστηκε να παίξει και η επιλογή του αυτή τον δικαίωσε. Το Bad Boys είχε γίνει επιτυχία στο box office και είχε κέρδη  ύψους 141,4 εκατ. δολαρίων, αλλά αυτά δεν μπορούν να συγκριθούν με τα 589,4 εκατ. δολάρια που απέφερε το «Men in Black». 

Με πληροφορίες από MovieWeb 

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΚΗ ΜΠΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ

Διεθνή / Μπενιαμίν Νετανιάχου: Η δίκη του για διαφθορά συνεχίζεται την Κυριακή

«Με την άρση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης και την επιστροφή του δικαστικού συστήματος σε πλήρη λειτουργία, οι ακροάσεις θα συνεχιστούν κανονικά», ανέφερε ανακοίνωση των ισραηλινών δικαστηρίων
THE LIFO TEAM
ΑΝΤΡΙΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣΗ ΣΠΙΤΙ

Διεθνή / Άντριου Μάουντμπάτεν - Ουίνδσορ: Μετακόμισε μετά από αρκετή καθυστέρηση στο νέο του σπίτι

Ο αδελφός του βασιλιά Καρόλου προσπαθεί να εδραιώσει μια πιο σταθερή και ήρεμη καθημερινότητα μακριά από το Royal Lodge, ενώ συνεχίζονται οι νομικές και προσωπικές του υποθέσεις
THE LIFO TEAM
DISCOVEREU ΕΥΡΩΠΗ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ

Διεθνή / ΕΕ: Δωρεάν εισιτήρια για 40.000 άτομα - Ποιοι οι δικαιούχοι, μέχρι πότε οι αιτήσεις

Η πρωτοβουλία της ΕΕ επιστρέφει το 2026 - Δεκάδες χιλιάδες νέοι Ευρωπαίοι μπορούν να ανακαλύψουν προορισμούς που αναδεικνύουν την αρχιτεκτονική, τις καλές τέχνες, τη γαστρονομία
THE LIFO TEAM
ΤΟΥΡΚΙΑ LGBTQI+ ΛΟΑΤΚΙ+

Διεθνή / Τουρκία: Σε δίκη στελέχη οργάνωσης για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας - Κατηγορούνται για «ανηθικότητα»

Η ομοφυλοφιλία δεν είναι παράνομη στην Τουρκία, αλλά η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα αποτελεί συχνά στόχο των αρχών, οι οποίες την κατηγορούν για τη μείωση του ποσοστού γεννήσεων στη χώρα
THE LIFO TEAM