Γιγάντιο κουνέλι χάνει σε διαγωνισμό φαγητού με μαρούλι

Γιγάντιο κουνέλι χάνει σε διαγωνισμό κατανάλωσης μαρουλιού Facebook Twitter
Getty Image
0

Το γιγάντιο κουνέλι Honey 'Mega' Bunny λατρεύει το μαρούλι αλλά υπέστη ηχηρή ήττα σε έναν διαγωνισμό φαγητού σαλάτας από την αντίπαλό του, επαγγελματία στο είδος, Raina Huang.

Η Huang, η οποία διαγωνίζεται εδώ και τέσσερα χρόνια σε αντίστοιχα events, κατάφερε να καταναλώσει 1,5 κιλό ψιλοκομμένη σαλάτα σε 10 λεπτά σε έναν αγώνα που διοργάνωσε το Chop Stop στο Glendale της Καλιφόρνια.

Η Honey όμως πάγωσε με το που είδε το γιγάντιο πιάτο με το μαρούλι και δεν έφαγε καθόλου.

Αντιμέτωπη με την ταπεινωτική ήττα, η ομάδα της Honey ζήτησε και πήρε την άδεια από τους διοργανωτές να φέρουν στη θέση της ένα δεύτερο κουνέλι, την Precious. Αλλά ούτε και αυτό το κουνέλι κατάφερε να φάει. Δεν άγγιξε ούτε ένα μαρουλόφυλλο.

Ο ιδιοκτήτης τους Louis Moses, ο οποίος εκτρέφει τα γιγαντιαία φλαμανδικά κουνέλια, δεν εξεπλάγη ωστόσο, από το αποτέλεσμα.

«Τα κουνέλια δεν είναι σαν τα σκυλιά, που απλά σκουπίζουν το πιάτο τους γρήγορα. Τσιμπολογούν όλη μέρα, όλη τη νύχτα. Έτσι τρώνε αξιοπρεπείς ποσότητες, αλλά σε βάθος μιας χρονικής περιόδου» είπε.

Η Huang, η οποία δεν τρώει καθόλου σαλάτες εκτός διαγωνισμών, είπε ότι την ώρα του διαγωνισμού δεν έδωσε  ιδιαίτερη σημασία στους ανταγωνιστές της.

«Ήταν περισσότερο σαν πρόκληση για τον ίδιο μου τον εαυτό. Όταν συμμετέχω σε διαγωνισμούς, συνήθως δεν δίνω μεγάλη σημασία στο τι κάνουν οι ανταγωνιστές. Νομίζω ότι το ιδανικό για μένα είναι να κοιτάω τι καλύτερο μπορώ εγώ να κάνω».

Με πληροφορίες του Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ