Βρετανία: Σχεδόν 250 χιλ. επισκέψεις σε πορνοσάιτ από τους υπολογιστές του Κοινοβουλίου

Βρετανία: Σχεδόν 250 χιλ. επισκέψεις σε πορνοσάιτ από τους υπολογιστές του Κοινοβουλίου Facebook Twitter
4

Πάνω από 247.000 έγιναν το 2014 από τους υπολογιστές του βρετανικού Κοινοβουλίου για επισκέψεις σε σάιτ με πορνογραφικό περιεχόμενο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το αρμόδιο γραφείο πληροφοριών- μία ημέρα μετά τις αποκαλύψεις με τον λόρδο Σιούελ ο οποίος ήταν και ο συντάκτης του κώδικα συμπεριφοράς των βουλευτών.

Από τους ίδιους υπολογιστές έγιναν προσπάθειες για πρόσβαση σε περισσότερες από 42 χιλιάδες σάιτ που έχουν χαρακτηριστεί ως πορνογραφικά, μόνο τον Απρίλιο του 2014, κάτι που σημαίνει ότι γίνονταν 1.300 τέτοιες επισκέψεις την ημέρα.

Τα στοιχεία δεν δείχνουν από ποιο σημείο έγινε η σύνδεση ή πόση ώρα περνούσαν μέσα σε αυτά τα σάιτ, όσοι τα επισκέπτονταν.  

Πάντως ακόμη πιο «δραστήριο» φαίνεται να ήταν για τους βουλευτές το 2013 οπότε και το σύνολο των επισκέψεων σε πορνοσελίδες έφτασε στις 350 χιλιάδες.


« Ορισμένες από αυτές τις «επισκέψεις» είναι χωρίς αμφιβολία προϊόν των pop-ups, αλλά ο αριθμός είναι απολύτως συγκλονιστικός», δήλωσε ο εκπρόσωπος του γραφείου..

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Βρετανός Πρωθυπουργός Κάμερον είχε υποσχεθεί να πατάξει τα πορνογραφικά σάιτ από τις «πιο σκοτεινές γωνιές του διαδικτύου" προκειμένου να προστατεύσει τα παιδιά.

"Θα κάνω ό, τι χρειάζεται για να κρατήσουμε τα παιδιά μας ασφαλή", είχε πει.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Σι Τζινπίνγκ: Τον Απρίλιο στην Κίνα ο Αμερικανός πρόεδρος

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Ετοιμάζει ταξίδι στην Κίνα, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σι Τζινπίνγκ

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για τον πόλεμο στην Ουκρανία, με τον Σι Τζινπίνγκ να επαναλαμβάνει ότι η Κίνα στηρίζει όλες τις προσπάθειες που συμβάλλουν στην ειρήνη
LIFO NEWSROOM
«Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Διεθνή / «Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Ουκρανοί στρατιώτες που βρίσκονται στο μέτωπο του πολέμου σχολιάζουν το αμερικανικό σχέδιο ειρήνης, με κάποιους να το απορρίπτουν πλήρως και άλλους να δηλώνουν πως «είναι ώρα να συμφωνήσουμε τουλάχιστον σε ένα πράγμα»
LIFO NEWSROOM
Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Διεθνή / Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Ο Άντριου στερήθηκε τους βασιλικούς του τίτλους και τις τιμητικές διακρίσεις τον περασμένο μήνα, καθώς η βασιλική οικογένεια προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τις επικρίσεις για τη σχέση του με τον Έπσταϊν
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Αστο,άκυρο το σχόλιο,δεν διάβασα σωστά,νόμιζα για το Ελληνικό κοινοβούλιο,αν και με βεβαιότητα το ίδιο θα συμβαίνει και εδώ απλά εμείς ξέρουμε να καλύπτουμε το κώλο μας καλύτερα από τον καθένα.