Βρετανία: Η πρώτη συναυλία με κοινωνική απόσταση δείχνει (μάλλον) το μέλλον των συναυλιών

Βρετανία: Η πρώτη συναυλία με κοινωνική απόσταση δείχνει (μάλλον) το μέλλον των συναυλιών Facebook Twitter
Βρετανία: Η πρώτη συναυλία με κοινωνική απόσταση δείχνει (μάλλον) το μέλλον των συναυλιών
0

Το Ηνωμένο Βασίλειο επαναφέρει τις συναυλίες αλλά με γνώμονα τα νέα μέτρα κοινωνικής απόστασης κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Σε αυτό το πλαίσιο, δημιουργήθηκε το Virgin Money Unity Arena στο Gosforth Park, του Newcastle.

Το Gosforth Park είναι μια ευρύχωρη καταπράσινη περιοχή που περιλαμβάνει διάφορους χώρους, όπως το Newcastle Racecourse, το Britannia Hotel, μερικά γήπεδα γκολφ, έναν κήπο, ένα ποδοσφαιρικό κέντρο και τώρα το νέο στάδιο για συναυλίες με την τήρηση κοινωνικών αποστάσεων.

Ο συναυλιακός χώρος εκτείνεται σε 45.000 τετραγωνικά μέτρα και έχει 500 ειδικά σχεδιασμένους χώρους παρακολούθησης. Κάθε ένας μπορεί να «φιλοξενεί» έως 5 άτομα. Ο μέγιστον αριθμός που μπορεί να παρακολουθήσει μία συναυλία είναι 2.500.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Something good really CAN work. Thank you @twodoorcinemaclub #VMUnityArena ⚡️💙

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Virgin Money Unity Arena (@virginmoneyunityarena) στις

Ο χώρος είναι προσβάσιμος με αυτοκίνητο ή με ποδήλατο ενώ δεν υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης με λεωφορείο ή με τα πόδια ούτε και η δυνατότητα διανυκτέρευσης.

Στο εισιτήριο αναγράφεται η συγκεκριμένη ώρα άφιξης και η ακριβής «αρένα» όπου καθοδηγούνται οι παρευρισκόμενοι από τους διοργανωτές κατά την άφιξή τους, προκειμένου να περιοριστούν οι εικόνες συνωστισμού.

Βρετανία: Η πρώτη συναυλία με κοινωνική απόσταση δείχνει (μάλλον) το μέλλον των συναυλιών Facebook Twitter
Ο πρώτος συναυλιακός χώρος με τα νέα μέτρα κοινωνικής απόστασης

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο όσοι παραβρίσκονται δεν θα μπορούν να μπουν ξανά στον συναυλιακό χώρο, στην περίπτωση που χρειαστεί να βγουν.

Κάθε «αρένα» μπορεί επίσης να διαθέτει καρέκλες ενώ υπάρχει ακόμη και ένα σύστημα παραγγελίας φαγητού και ποτού, προκειμένου να μην περιμένει κανείς σε ουρά.

Βρετανία: Η πρώτη συναυλία με κοινωνική απόσταση δείχνει (μάλλον) το μέλλον των συναυλιών Facebook Twitter
Νέα δεδομένα στις συναυλίες στο Newcastle

Ο τραγουδοποιός Sam Fender εγκαινίασε τη σεζόν στο Virgin Money Unity Arena στις 11 και 13 Αυγούστου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και η συναυλία του ήταν sold out.

Από τεχνικής άποψης, αυτός δεν είναι ο πρώτος κοινωνικά απομακρυσμένος συναυλιακός χώρος στον κόσμο, καθώς υπήρχαν αρκετές συναυλίες «drive-in» που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες χώρες.

Βρετανία: Η πρώτη συναυλία με κοινωνική απόσταση δείχνει (μάλλον) το μέλλον των συναυλιών Facebook Twitter
Ο συναυλιακός χώρος εκτείνεται σε 45.000 τετραγωνικά μέτρα και έχει 500 ειδικά σχεδιασμένους χώρους παρακολούθησης.
 

Με πληροφορίες του boredpanda

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM