Βέλγιο: Βρήκαν αγριόχοιρο κατά τη διάρκεια κυνηγιού και τελικά έγινε κατοικίδιό τους

Βέλγιο: Βρήκαν αγριόχοιρο κατά τη διάρκεια κυνηγιού και τελικά έγινε κατοικίδιό τους Facebook Twitter
Φωτ.: X
0

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ιστορία ενός ζευγαριού από το Βέλγιο, οι οποίοι αποφάσισαν να κάνουν κατοικίδιό τους έναν αγριόχοιρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Γκρεγκορί Γκιό βρήκε τον αγριόχοιρο όταν εκείνος ήταν ακόμα μικρό γουρούνι κατά τη διάρκεια ενός κυνηγετικού ταξιδιού. Όταν τον εντόπισε μαζί με τα σκυλιά του, αποφάσισε να τον πάρει σπίτι του για να τον φροντίσει για λίγο καιρό, ονομάζοντάς τον Όσκαρ.

Τελικά όμως, o Όσκαρ έμεινε για πάντα στο σπίτι τους και έγινε το κατοικίδιό τους. Ένα χρόνο μετά την «υιοθεσία του» ζυγίζει 80 κιλά και μένει μαζί τους έχοντας τον δικό του καναπέ με μαξιλάρια και κουβέρτα. «Δεν είχαμε σχεδιάσει να τον κρατήσουμε εδώ, αλλά να τον σώσουμε και μετά να τον αφήσουμε ελεύθερο, αλλά δεθήκαμε μαζί του», είπε η σύζυγος του Γκιό, Τίφανι Πιέρ.

Ο Όσκαρ μεταφέρθηκε σε μια φάρμα εκπαίδευσης αρχικά όμως αρνιόταν να φάει και μέσα σε μια εβδομάδα κλήθηκαν να τον πάρουν πίσω στο σπίτι. Ο Όσκαρ όπως μεταφέρουν οι πληροφορίες είναι αχόρταγος και όταν χρειάζεται να κάνει τη φυσική του ανάγκη ξέρει και ειδοποιεί τους ιδιοκτήτες του, ώστε να τον αφήσουν να βγει έξω.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ / Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κούβα: Μπλακ άουτ σε όλη τη χώρα για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα

Διεθνή / Κούβα: Μπλακ άουτ σε όλη τη χώρα για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα

Η χώρα της Καραϊβικής έχει υποστεί τρία μεγάλα μπλακ άουτ αυτόν τον μήνα, καθώς το εμπάργκο καυσίμων από τις ΗΠΑ έχει περιορίσει τις εισαγωγές πετρελαίου, που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία των ηλεκτροπαραγωγικών μονάδων
THE LIFO TEAM
ΤΣΕΛΣΙ ΚΗΠΟΣ ΗΔΟΝΗ

Διεθνή / «Κήπος της ηδονής» στο Τσέλσι: Η πρόταση της Βασιλικής Κηπουρικής Εταιρείας που αιφνιδίασε

Εμπνευσμένος από τη θεά Αφροδίτη και χρηματοδοτούμενος από εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών, ο κήπος του φετινού Chelsea Flower Show ενδέχεται να προκαλέσει «σοκ» στους επισκέπτες, γράφει ο Guardian
THE LIFO TEAM