Η τεραστίων διαστάσεων έπαυλη του Μάικλ Τζάκσον, γνωστή και με την ονομασία "Neverland Ranch" είναι εδώ και πολύ καιρό προς πώληση προσελκύοντας πλήθος αγοραστών που ενδιαφέρονται κυρίως να ιδρύσουν σ' αυτή ένα μουσείο αφιερωμένο στον βασιλιά της ποπ που έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2009.

 

Σύμφωνα όμως με την New York Daily Post ανάμεσα στους "μνηστήρες" που πολιορκούν την αξίας 75 εκατομμυρίων δολαρίων ιδιοκτησία υπάρχει και ένας επιχειρηματίας ο οποίος ενδιαφέρεται να μετατρέψει την Neverland σε κέντρο αποκατάστασης και φροντίδας παιδιών που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίησης.

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στόχος του επιχειρηματία είναι να εκμεταλλευτεί το γαλήνιο περιβάλλον της έπαυλης που είναι ιδανικό για να βοηθήσει τα παιδιά να ανακάμψουν από τα ψυχολογικά τραύματα που τους έχει αφήσει η εμπειρία της κακοποίησης.

 

Μία από τις μεθόδους ανάκαμψης και αποκατάστασης των παιδιών προβλέπεται να είναι και η εξοικείωση, η επαφή, και το παιχνίδι με τα άλογα που βοηθά συνήθως τα παιδιά να βελτιώσουν την αυτοπεποίθησή και την αυτοεκτίμησή τους.

 

Ο Μάικλ Τζάκσον είχε πολλές φορές κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών τα οποία καλούσε συχνά στην Neverland για να παίζουν. Ο τραγουδιστής - στην μεγάλη τετράμηνη σχετική δίκη που έλαβε χώρα το 2005- δεν βρέθηκε ποτέ ένοχος για καμία από τις κατηγορίες.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr