Η Γκρέτα Τούνμπεργκ τρολάρει τον Τραμπ που έφυγε από τον Λευκό Οίκο με μια φωτογραφία του στο Twitter

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ τρολάρει τον Τραμπ που έφυγε από τον Λευκό Οίκο με μια φωτογραφία του στο Twitter Facebook Twitter
EPA
0

Με μία ειρωνική ανάρτηση στο Twitter η Γκρέτα Τούνμπεργκ σχολίασε την αποχώρηση του Ντόναλντ Τραμπ από τον Λευκό Οίκο. 

Συγκεκριμένα, η ακτιβίστρια για το κλίμα, ανέβασε μία φωτογραφία όπου ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίζεται στην πόρτα του ελικοπτέρου Marine One με υψωμένη τη δεξιά γροθιά. Το ελικόπτερο του Σώματος των Πεζοναυτών είχε προσγειωθεί στον κήπο του Λευκού Οίκου για να τον παραλάβει, λίγες ώρες πριν από την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν. 

«Φαίνεται ένας πολύ χαρούμενος ηλικιωμένος που κοιτάζει μπροστά προς ένα λαμπερό και υπέροχο μέλλον. Τόσο όμορφο θέαμα!», έγραψε η Τούνμπεργκ επαναφέροντας έτσι τις φράσεις μίας παλιότερες διαμάχης που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ. 


Σημειώνεται, πως ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ είχε γράψει στο Twitter, αναρτώντας στον επίσημο λογαριασμό του ένα άρθρο του Wired με απόσπασμα από την ομιλία της Τούνμπρεργκ από το άνοιγμα των εργασιών της Συνόδου των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα στη Νέα Υόρκη, ότι η νεαρή ακτιβίστρια του «φαίνεται ένα πολύ χαρούμενο, νέο κορίτσι που κοιτάζει μπροστά σε ένα λαμπερό και υπέροχο μέλλον». «Τόσο όμορφο θέαμα!», συμπλήρωνε. 

Ούτε και τότε η Γκρέτα Τούνμπεργκ είχε αφήσει ασχολίαστη την ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου αφού λίγο αργότερα, άλλαξε το βιογραφικό της στο Twitter χρησιμοποιώντας τους χαρακτηρισμούς του Ντόναλντ Τραμπ για εκείνη. Έτσι στην περιοχή του Twitter όπου ο κάθε χρήστης περιγράφει σε λίγες γραμμές τον εαυτό του, έγραψε: «Ένα πολύ χαρούμενο νέο κορίτσι που κοιτάζει μπροστά σε ένα λαμπερό και υπέροχο μέλλον».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ