Η Ιβάνκα Τραμπ αποκάλεσε «πατριώτες» τους εισβολείς στο Καπιτώλιο, προσπάθησε να τα μαζέψει μετά

Η Ιβάνκα Τραμπ αποκάλεσε «πατριώτες» τους εισβολείς στο Καπιτώλιο, προσπάθησε να τα μαζέψει μετά Facebook Twitter
EPA
0

Σφοδρές επικρίσεις δέχεται στα social media η Ιβάνκα Τραμπ, καθώς αποκάλεσε «Αμερικανούς πατριώτες» τους εισβολείς στο Καπιτώλιο.

Ο κόρη του απερχόμενου προέδρου- και σύμβουλός της- μπορεί να έσβησε την επίμαχη ανάρτησή της στο Τwitter, αλλά ήδη είχαν προλάβει να τη δουν πολλοί.

«Αμερικανοί πατριώτες, όποια παραβίαση ασφαλείας ή ασέβεια στην επιβολή του νόμου είναι απαράδεκτη», ανέφερε στο εν λόγω tweet. «Η βία πρέπει να σταματήσει αμέσως. Παρακαλώ να είστε ειρηνικοί», έγραψε ακόμη.


Αργότερα, προσπάθησε να «μαζέψει» το σχόλιό που προκάλεσε αντιδράσεις, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν χαρακτηρίζει πατριώτες αυτούς τους ανθρώπους που εισέβαλαν στο Καπιτώλιο.

«Όχι. Η ειρηνική διαμαρτυρία είναι πατριωτική. Η βία είναι απαράδεκτη και πρέπει να καταδικάζεται με τους πιο ισχυρούς όρους», έγραψε στην απάντησή της η Ιβάνκα Τραμπ.


Πάντως, μέχρι τώρα, ο πατέρας της δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο, να καταδικάσει δηλαδή τους εισβολείς, παρά τις πιέσεις που δέχεται και την έκκληση από τον Τζο Μπάιντεν. Ο Τραμπ απευθύνθηκε μέσω βίντεο στα social media στους διαδηλωτές, με τους οποίους τους κάλεσε να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Όμως, επέμεινε ότι «μας έκλεψαν τις εκλογές».

Σε νέο tweet του θεώρησε καλό να γράψει «Αυτά είναι πράγματα και περιστατικά που συμβαίνουν όταν κλέβουν μία άνετη και εκλογική νίκη από σπουδαίους πατριώτες, στους οποίους έχουν φερθεί τόσο άσχημα και άδικα τόσο καιρό».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ