Νέα Υόρκη: Υπέρ ενός «πλήρους lockdown» ο δήμαρχος Μπιλ ντε Μπλάζιο [ΒΙΝΤΕΟ]

Νέα Υόρκη: Υπέρ ενός «πλήρους lockdown» ο δήμαρχος Μπιλ ντε Μπλάζιο [ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
EPA
0

Υπέρ ενός «πλήρους lockdown» στη Νέα Υόρκη τάχθηκε ο δήμαρχος της αμερικανικής μητρόπολης Μπιλ ντε Μπλάζιο κάνοντας λόγο για «ολοκληρωτική παύση».  

 
Συγκεκριμένα και ενώ ο εμβολιασμός ξεκίνησε από σήμερα στην Πολιτεία, ο δήμαρχος Μπιλ ντε Μπλάζιο προειδοποίησε ότι ενδέχεται να επιβληθούν πρόσθετοι περιορισμοί ανάμεσά τους και το πλήρες lockdown. Σημειώνεται πως από σήμερα, στη Νέα Υόρκη, τα εστιατόρια απαγορεύεται να σερβίρουν σε εσωτερικούς χώρους. 

«Υπάρχει η πιθανότητα να προβούμε σε ένα πλήρες lockdown μέσα στις επόμενες εβδομάδες», ανέφερε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης όταν κλήθηκε να σχολιάσει ανάλογες δηλώσεις του Άντριου Κουόμο, κυβερνήτη της Πολιτείας στο CNN. Σύμφωνα με τον Μπιλ ντε Μπλάζιο «δεν έχουμε δει» τέτοια επίπεδα μόλυνσης από τον Μάιο «και πρέπει να σταματήσουμε αυτή τη δυναμική, διαφορετικά το νοσοκομειακό σύστημα θα απειληθεί». 

Ο ντελ Μπλάζιο υποστήριξε πως πρέπει να δοθεί χρόνος για τη διανομή του εμβολίου και έκανε λόγο για την τελευταία μεγάλη μάχη κατά του κορωνοϊού στη Νέα Υόρκη.


Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι πιστεύουν ότι μια τεράστια εκστρατεία εμβολιασμού θα θέσει τέλος στην πανδημία αλλά προειδοποίησαν ότι θα χρειαστούν μήνες για την παραγωγή και διανομή εμβολίων ώστε να σταματήσει η εξάπλωση της νόσου. 

Με πληροφορίες από New York Post 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ