«Τα καταφέραμε Τζο»- Το τηλεφώνημα της Χάρις με τον Μπάιντεν

«Τα καταφέραμε Τζο»- Το τηλεφώνημα της Χάρις με τον Μπάιντεν Facebook Twitter
Πηγή φωτό Instagram
0

«Τα καταφέραμε Τζο», ακούγεται να λέει η Καμάλα Χάρις, σε βίντεο από τη συνομιλία της με τον Τζο Μπάιντεν, λίγο μετά την ανάδειξή τους στους νικητές των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ.

Η εκλεγμένη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ- η πρώτη γυναίκα σε αυτή τη θέση- δημοσίευσε στο Twitter ένα βίντεο με απόσπασμα από τη συνομιλία της με τον Μπάιντεν, τον άνθρωπο που θα γίνει ο 46ος πρόεδρος της χώρας.

«Τα καταφέραμε», λέει η Χάρις στο τηλέφωνο. «Τα καταφέραμε Τζο. Θα είσαι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ», συμπληρώνει και ξεσπά σε γέλια.


Μετά τη νίκη του Δημοκρατικού υποψηφίου στην Πενσιλβάνια, όλα τα διεθνή δίκτυα ανακήρυξαν τον Τζο Μπάιντεν νικητή των προεδρικών εκλογών, καθώς ξεπέρασε τους 270 εκλέκτορες που χρειάζεται για να φτάσει στον Λευκό Οίκο.

«Είναι τιμή μου που με επιλέξατε να ηγηθώ της χώρας μας. Έχουμε σκληρή δουλειά μπροστά μας, αλλά σας υπόσχομαι ότι θα είμαι πρόεδρος όλων των Αμερικανών, είτε με ψηφίσατε, είτε όχι», έγραψε λίγο νωρίτερα στην πρώτη του ανάρτηση ως εκλεγμένος πρόεδρος ο Μπάιντεν.


Από την άλλη, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν φαίνεται ακόμη έτοιμος να αποδεχθεί την ήττα και υποστήριξε ότι οι εκλογές απέχουν πολύ από το να έχουν τελειώσει. «Όλοι ξέρουμε γιατί ο Τζο Μπάιντεν βιάζεται να προσποιηθεί ανυπόστατα ότι είναι ο νικητής, και γιατί οι σύμμαχοί του στα ΜΜΕ προσπαθούν τόσο πολύ τον βοηθήσουν: δεν θέλουν να γίνει γνωστή η αλήθεια. Το απλό γεγονός είναι πως αυτές οι εκλογές είναι ακόμη πολύ μακριά από το να έχουν τελειώσει», ήταν η πρώτη δήλωση του απερχόμενου προέδρου.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: Ο Τραμπ αντιμετωπίζει την πρώτη πολιτική του ήττα στο ζήτημα του Ιράν

Οι ψηφοφορίες που πραγματοποιούνται αυτή την εβδομάδα στη Βουλή των Αντιπροσώπων και στη Γερουσία των ΗΠΑ για τον περιορισμό της στρατιωτικής εκστρατείας κατά του Ιράν, αν περάσουν, θα αποτελέσουν μια σημαντική πολιτική ταπείνωση για τον Αμερικανό πρόεδρο
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ ΙΤΑΜΑΡ ΜΠΕΝ-ΓΚΒΙΡ

Διεθνή / «Γνώριζα ποιος ήταν και δεν μπορούσα να μείνω σιωπηλή» λέει η ακτιβίστρια που φώναξε στον Μπεν-Γκβιρ

Για την εμπειρία της μιλά η ακτιβίστρια Κατρίονα Γκράχαμ, η οποία φώναξε σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης μπροστά στον Ιταμάρ Μπεν-Γκβιρ, πριν άνδρες ασφαλείας την ακινητοποιήσουν βίαια στο έδαφος
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ THE LATE SHOW

Διεθνή / Τραμπ για το τέλος του «The Late Show»: «Ο Κόλμπερτ τελείωσε επιτέλους, ήταν σαν νεκρός»

«Θα μπορούσες να πάρεις οποιονδήποτε από το δρόμο και θα ήταν καλύτερος από αυτόν τον τελείως ηλίθιο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM