Εκτροχιασμός τρένου στη Σκωτία - Στέρτζον: «Πολύ σοβαρό περιστατικό»

Εκτροχιασμός τρένου στη Σκωτία - Στέρτζον: «Πολύ σοβαρό περιστατικό» Facebook Twitter
0

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Σκωτίας μετά από εκτροχιασμό τρένου στο Αμπερντινσάιρ. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BBC περίπου τριάντα οχήματα έκτακτης ανάγκης βρίσκονται στο σημείο ενώ περισσότερα ακόμα κατευθύνονται εκεί. Σε πλάνα από την περιοχή φαίνεται πυκνός καπνός ενώ οι πληροφορίες που μεταδίδει το Sky News κάνουν λόγο για τραυματίες και έναν νεκρό. 

Νωρίτερα, η πρωθυπουργός Νίκολα Στέρτζον, με ανάρτησή της στο Twiitter, έκανε λόγο για «ένα πολύ σοβαρό περιστατικό».


Οι καταρρακτώδεις βροχές και καταιγίδες των τελευταίων ημερών έχουν προκαλέσει πλημμύρες δυσκολεύοντας τις μετακινήσεις σε πολλά μέρη της κεντρικής και ανατολικής Σκωτίας, αναφέρει το βρετανικό ενημερωτικό δίκτυο. 


«Βοηθάμε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για ένα συμβάν κοντά στο Stonehaven και θα παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες όταν είναι διαθέσιμες», ανέφερε εκπρόσωπος της ScotRail. 

Περισσότερα σε λίγο ... 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΕΣΤΗ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Διεθνή / Ακραία ζέστη σε Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία με νέα ρεκόρ για τον Μάιο

Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προειδοποιούν ότι το κύμα θερμότητας θα συνεχιστεί για αρκετές ακόμη ημέρες, με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν έως και κατά 13 βαθμούς τα φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή
THE LIFO TEAM
Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Διεθνή / Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του για τον εθισμό, ο Γκάμπορ Ματέ μιλά για το τραύμα, την αποτυχία του πολέμου κατά των ναρκωτικών, τις «αξιοσέβαστες» δικές του εξαρτήσεις και τα κινητά που, όπως λέει, λειτουργούν πάνω στα ίδια κυκλώματα ανταμοιβής του εγκεφάλου.
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Διεθνή / Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Στην πρώτη του εγκύκλιο, Magnifica humanitas, ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ προειδοποιεί για την εξουσία των εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης, ζητά ισχυρούς κανόνες και συνδέει την AI με την εργασία, τον πόλεμο, την ανισότητα και την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM