Ο τράπερ Bad Bunny έγινε εξώφυλλο στο Playboy γράφοντας «άθελά του» ιστορία

Ο τράπερ Bad Bunny έγινε εξώφυλλο στο Playboy γράφοντας «άθελά του» ιστορία Facebook Twitter
0

Το περιοδικό Playboy κυκλοφόρησε την Τρίτη το πρώτο του αποκλειστικά ψηφιακό εξώφυλλο, φιλοξενώντας τον καλλιτέχνη της trap Bad Bunny σε πρώτο πλάνο. 

Ο 26χρονος έγραψε με αυτόν τον τρόπο ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος άνδρας που εμφανίζεται μόνος του σε εξώφυλλο του Playboy - πλην του διάσημου ιδρυτή των εκδόσεων Χιου Χέφνερ - στα 67 χρόνια κυκλοφορίας του περιοδικού 

Στις σελίδες του γίνεται ένα εκτενές αφιέρωμα στον καλλιτέχνη με τίτλο «Ο Bad Bunny δεν το παίζει Θεός», και συνοδεύεται από τις φωτογραφίες που τον τράβηξε ο διάσημος φωτογράφος των σελέμπριτι Stillz, στο Μαϊάμι της Φλόριντα. 

Τα κλικς του Stillz αποτυπώνουν το υπερβολικό στιλ του καλλιτέχνη, που ποζάρει με χρυσό μανδύα Versace, ένα στεφάνι από δάφνες και αλυσίδες. Τα νύχια του είναι βαμμένα με περίπλοκα σχέδια και ακόμα και τα χείλια του είναι διακοσμημένα με μικροσκοπικά «κουνελάκια του Playboy».

Ο τράπερ Bad Bunny έγινε εξώφυλλο στο Playboy γράφοντας «άθελά του» ιστορία Facebook Twitter
Η έκδοση κυκλοφορεί σε δύο εξώφυλλα

Ο κατά κόσμον Benito Antonio Martinez Ocasio, είναι γνωστός τόσο για την ακραία μουσική του όσο και για τις εκκεντρικές ενδυματολογικές επιλογές, που χαρακτηρίζονται από μία εναλλακτική έκφραση του ανδρισμού και της λάτιν ταυτότητας. 

«Νομίζω ότι το σεξ είναι ένας αχανής κόσμος, και ο καθένας είναι ελεύθερος να τον δει όπως θέλει, να κάνει ό,τι θέλει με όποιον θέλει, όπως το θέλει. Άπειρες δυνατότητες».

Ο δίσκος του με τον τίτλο "Yo Hago Lo Que Me Da La Gana" («Κάνω ό,τι θέλω»), σκαρφάλωσε στο No2 του αμερικανικού Billboard, και έγινε το πρώτο άλμπουμ με τραγούδια γραμμένα αποκλειστικά στα ισπανικά, που ανεβαίνει τόσο ψηλά στην ιστορία των Charts.

Κάποια από τα κομμάτια του επιτίθενται ευθέως στην κουλτούρα του σεξισμού. «Η μουσική βιομηχανία και η κοινωνία γενικότερα συμπεριφέρεται σε γυναίκες λες και είναι «τίποτα» ενώ δικαιούνται την ίδια αντιμετώπιση και σεβασμό». 

Η ψηφιακή έκδοση ακολουθεί μερικές σημαντικές αλλαγές στο Playboy. Τον Μάρτιο, το περιοδικό ανακοίνωσε πως αναστέλλει την έντυπη έκδοσή του ως το τέλος της χρονιάς, αποδίδοντας την απόφαση στην διατάραξη της παραγωγής και της εφοδιαστικής αλυσίδας που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού. 

Ωστόσο αρκετοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται, αν η αγορά θα είναι έτοιμη για μία επιστροφή του έντυπου Playboy το 2021. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ