ΗΠΑ: Οικογένεια ζητά από γείτονες να ψηφίσουν το επόμενο χρώμα του σπιτιού και μαζεύει 70.000 ψήφους

ΗΠΑ: Οικογένεια ζητά από γείτονες να ψηφίσουν το επόμενο χρώμα του σπιτιού και μαζεύει 70.000 ψήφους Facebook Twitter
0

Viral έγινε η ψηφοφορία που διοργάνωσε μία οικογένεια στις ΗΠΑ για το χρώμα με το οποίο θα βάψει τις προσόψεις του σπιτιού της. 

Πιθανόν δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος από αυτήν της καραντίνας, για να κάνει κάποιος δουλειές στο σπίτι ή ακόμα και να ανακαινίσει τμηματικά. Για την οικογένεια Landreth, από το Πόρτλαντ των ΗΠΑ, το βάψιμο του σπιτιού συνέπεσε με μία εργασία που έπρεπε να κάνει για το σχολείο, πάνω στην τεκμηρίωση δεδομένων, ένα από τα νεότερα μέλη της, η Grace. 

«Δεν θέλουμε να γίνουμε αυτοί οι γείτονες που έχουν αυτό το φανταχτερό, άσχημο σπίτι που βλέπουν όλοι κάθε ημέρα», δήλωσε ο Brian Landreth στο KGW8. «Θεωρήσαμε καλύτερο να ρωτήσουμε τους γείτονές μας ποιο χρώμα προτιμούν.» 

Έτσι η οικογένεια αποφάσισε να βάψει δοκιμαστικά πέντε χρώματα στην πρόσοψη του σπιτιού της και να δημιουργήσει έναν κωδικό QR. Οι γείτονες που θα περνούσαν από το σημείο θα σάρωναν τον κωδικό και μέσω ενός Google Doc θα ψήφιζαν το χρώμα που προτιμούσαν. 

«Βοηθήστε μας να διαλέξουμε χρώμα», έγραψε η οικογένεια. 

Ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς ένας γείτονας των Landreth, ο Michal Naka, φωτογράφισε τον τοίχο του σπιτιού και «ανέβασε» τη φωτογραφία στο Twitter.

 

Η ψηφοφορία δεν άργησε να γίνει viral.

Ενώ η οικογένεια ευελπιστούσε σε μερικές χιλιάδες ψήφους, μέχρι και προχθές είχαν λάβει περισσότερες από 70.000 απαντήσεις από πολλές χώρες του κόσμου. 

«Δεν περίμενα ποτέ ότι άνθρωποι από όλον τον πλανήτη θα ψήφιζαν για το χρώμα του σπιτιού μου, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα δεν ξέρουν πού βρίσκεται», δήλωσε η Grace. 

Η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή μέχρι και την 1η Ιουνίου. Η οικογένεια θα ανακοινώσει το αποτελέσματα της ψηφοφορίας μία εβδομάδα μετά μέσω Twitter. 

Με πληροφορίες από Bored Panda/FOX News

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ