ΗΠΑ: Φραστική επίθεση του Τραμπ μέσω Twitter κατά μάρτυρα

ΗΠΑ: Φραστική επίθεση του Τραμπ μέσω Twitter κατά μάρτυρα Facebook Twitter
1

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ «ξέσπασε» χθες κατά ενός άλλου μάρτυρα που κατέθεσε εναντίον του στην έρευνα της Βουλής των Αντιπροσώπων για την παραπομπή του.

Υποστήριξε ότι η Τζένιφερ Ουίλιαμς, βοηθός του αντιπροέδρου Μάικ Πενς, «έπρεπε να κάνει την καλύτερη επίθεση κατά του προέδρου».

Γράφοντας στο Twitter, ο πρόεδρος Τραμπ ήταν περιφρονητικός απέναντι στην Ουίλιαμς, η οποία είναι βοηθός για θέματα εξωτερικής πολιτικής και ανήκει στο επιτελείο συνεργατών του Πενς.

Η ίδια κατέθεσε προηγούμενα μέσα στον μήνα, ότι μερικά από τα σχόλια του προέδρου Τραμπ στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Ζελένσκι το περασμένο καλοκαίρι ήταν απαράδεκτα.

Το περιεχόμενο της κατάθεσης της, δημοσιοποιήθηκε το Σάββατο. Πείτε στην Τζένιφερ Ουίλιαμς, όποια κι αν είναι αυτή, να διαβάσει τις ΔΥΟ απομαγνητοφωνήσεις των προεδρικών τηλεφωνημάτων, έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

Μετά θα πρέπει να συναντηθεί με άλλους υποστηρικτές του Ποτέ με τον Τραμπ τους οποίους δεν γνωρίζω και τις περισσότερες φορές, ποτέ δεν έχω ακούσει και να επεξεργαστούν μία καλύτερη επίθεση σε βάρος του προέδρου!

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Διεθνή / Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Η κατάρρευση του συστήματος Υγείας στις ΗΠΑ μέσα από την εμπειρία της εξαδέλφης του ίδιου του υπουργού - Η Τατιάνα Σλόσμπεργκ έχει λιγότερο από ένα χρόνο ζωής
LIFO NEWSROOM
Το κρυμμένο στολίδι της Ευρώπης: Αυτή είναι η πιο αυθεντική χριστουγεννιάτικη αγορά

Διεθνή / Το κρυμμένο στολίδι της Ευρώπης: Αυτή είναι η πιο αυθεντική χριστουγεννιάτικη αγορά

Επτά χώρες, ένας νικητής. Μια οικογένεια που κουράστηκε από τις πολυσύχναστες χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης είχε μία αναπάντεχη εμπειρία στο κρυμμένο «στολίδι» της ηπείρου.
LIFO NEWSROOM