Η άστεγη που έγινε viral γιατί τραγουδούσε όπερα στο μετρό έχει πρόταση για δίσκο

Η άστεγη που έγινε viral γιατί τραγουδούσε όπερα στο μετρό έχει πρόταση για δίσκο Facebook Twitter
0

Όταν ένας αστυνομικός στο Λος Άντζελες σταμάτησε για να μαγνητοσκοπήσει μία άστεγη γυναίκα να τραγουδά όπερα σε έναν  σταθμό του μετρό, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το συγκεκριμένο βίντεο θα γινόταν viral.


Η 52χρονη Έμιλι Ζαμούρκα φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε ο αστυνομικός να τραγουδά το «O Mio Babbino Caro» του Πουτσίνι. 


Το αστυνομικό τμήμα του Λ. Άντζελες δημοσίευσε στο Twitter το βίντεο το οποίο ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο προβολές με την φωνή της 52χρονης γυναίκας να γοητεύει τους χρήστες.

«Είναι εκπληκτική η φωνή της! Της εύχομαι μία καλή ζωή. Ευχαριστώ τον φανταστικό αστυνομικό που αναγνώρισε την ομορφιά στη φωνή της και το μοιράστηκε στα social media» έγραψε ένας χρήστης. Άλλος έγραψε «Είχα προσέξει αυτή τη γυναίκα πολλές φορές στο μετρό της πόλης και την είχα δει να ταΐζει τα πουλιά στους δρόμους. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν θα φανταζόμουν ότι έχει τόσο υπέροχη φωνή».


Όμως, μερικοί χρήστες προβληματίστηκαν σχετικά με το αν πράγματι η κ Ζαμούρκα ήταν άστεγη λόγω της καθαρής εμφάνισής της. Μάλιστα κάποιος έγραψε «οι τσάντες της και τα ρούχα της είναι πεντακάθαρα και τα μαλλιά της επίσης. Μοιάζει σαν να πήγε για ψώνια και να επιστρέφει με το καροτσάκι της». Ωστόσο, εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν άστεγη για τρία χρόνια.


Η ίδια μιλώντας στους «Los Angeles Times», είπε  ότι μετακόμισε στις ΗΠΑ από τη Ρωσία όταν ήταν 24 όπου έμαθε να παίζει βιολί και πιάνο όπως και να τραγουδά μιμούμενη ερμηνευτές όπερας από την τηλεόραση.  Σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ, της προσφέρθηκε συμβόλαιο από δισκογραφική που συνδέεται με γνωστό παραγωγό υποψήφιο για βραβείο Grammy.

Μετά την αίσθηση που προκάλεσε το βίντεο της 52χρονης, εμφανίστηκαν πολλές σελίδες crowdfunding με σκοπό να την βοηθήσουν να ξαναφτιάξει τη ζωή της και να αντικαταστήσει το βιολί της που της είχαν κλέψει και καταστρέψει.


Πολλά χιλιάδες δολάρια συγκεντρώθηκαν με την υποστήριξη μάλιστα του τοπικού συμβουλίου του Λ. Άντζελες και με τον πρόεδρο του συμβουλίου να προσφέρει στην 52χρονη την ευκαιρία να ερμηνεύσει σε εκδήλωση της πόλης. Εκπρόσωπος του συμβουλίου είπε πως «την είδαμε στο βίντεο να τραγουδά και είπαμε, ας της δώσουμε δουλειά. Την επόμενη Δευτέρα την βρήκα και της πρότεινα να τραγουδήσει στην εκδήλωση και δέχτηκε» .

Ο ίδιος είπε ότι της έχουν προσφερθεί μέρη για να μείνει ωστόσο «βρίσκεται στο δρόμο εδώ και καιρό και ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο να προσαρμοστεί».

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM