Επτά νεκροί από την επίθεση ενόπλου στο Τέξας - Νεκρός ο δράστης

Επτά νεκροί από την επίθεση ενόπλου στο Τέξας - Νεκρός ο δράστης Facebook Twitter
0

Στους επτά ανέρχονται οι νεκροί από την επίθεση που εξαπέλυσε ένας ένοπλος το Σάββατο στο δυτικό Τέξας, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News μετέδωσε ότι η αστυνομία πρόκειται να παραχωρήσει αργότερα σήμερα συνέντευξη Τύπου για το θέμα αυτό.

Η αστυνομία ανέφερε μέσω Facebook ότι ο δράστης έπεσε νεκρός και ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος ένοπλος που να συνεχίζει να επιτίθεται σε πολίτες.


Νωρίτερα, οι αρχές είχαν ανακοινώσει ότι πέντε άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου και του δράστη, σκοτώθηκαν σε αυτήν την επίθεση που ξεκίνησε όταν η τροχαία σταμάτησε ένα όχημα για έλεγχο και τελείωσε όταν ο ένοπλος εγκλωβίστηκε από τους αστυνομικούς στο χώρο στάθμευσης ενός κινηματογράφου στην πόλη Οντέσα του Τέξας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε πως ενημερώθηκε για το επεισόδιο στο Τέξας. «Μόλις ενημερώθηκα από τον υπουργό Δικαιοσύνης [Ουίλιαμ] Μπαρ για τα πυρά στο Τέξας», ανέφερε μέσω Twitter, διαβεβαιώνοντας ότι οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου και το Ομοσπονδιακό Γραφείο Έρευνας (FBI) έχουν κινητοποιηθεί «πλήρως».

Η επίθεση στο Τέξας σημειώθηκε λίγο καιρό μετά το μακελειό στο Ελ Πάσο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Διεθνή / O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 10 Απριλίου - Μετά τη διπλή δολοφονία ο μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις δικαστικές Αρχές, όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Εκλογές στην Κορατία: Ο συνασπισμός υπό τους Σοσιαλδημοκράτες απειλεί την υποστήριξη προς την Ουκρανία

Διεθνή / Εκλογές στην Κροατία: Ο συνασπισμός υπό τους Σοσιαλδημοκράτες απειλεί την υποστήριξη προς την Ουκρανία

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η Κροατική Δημοκρατική Ένωση μπορεί να χάσει την πλειοψηφία από τον συνασπισμό υπό την ηγεσία των Σοσιαλδημοκρατών με επικεφαλής τον λαϊκιστή πρόεδρο
NEWSROOM