Την έντονη κριτική, λόγω του εναγκαλισμού του με τη μητέρα του Ούγο Τσάβες, αντιμετώπισε ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ με την επιστροφή του στο Ιράν από τη Βενεζουέλα. Η φωτογραφία του ιρανού προέδρου να αγκαλιάζει την 78χρονη μητέρα του Τσάβες, καθώς εκείνη του κρατά τα χέρια, δημοσιεύτηκε σε εφημερίδες της χώρας του και προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συντηρητικών επικριτών του. Οι άνδρες μουσουλμάνοι δεν επιτρέπεται να αγγίζουν γυναίκες που δεν είναι μέλη της οικογένειάς τους.
Ήδη οι επικριτές του Αχμαντινετζάντ που τον περίμεναν στη γωνία, του καταλογίζουν ότι διέπραξε αμαρτία, συμπεριφέρθηκε με τρόπο που δεν ταιριάζει σο ρόλο του και δηλώνουν ότι πλέκοντας το εγκώμιο του Τσάβες, δείχνει ότι έχει επηρεαστεί από ένα «αποκλίνον ρεύμα». Με τον όρο αυτό θέλουν να δηλώσουν την απομάκρυνση του Αχμαντινετζάντ από τον Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ.
Οι συνεργάτες του πρόεδρου του Ιράν τρέχουν τώρα για να μπαλώσουν ό,τι έφερε η φωτογραφία: «Κατασκεύασαν τη φωτογραφία ή την πήραν από μία γωνία που μοιάζει να δείχνει ότι βρίσκονται σε επαφή. Δεν της έπιασε το χέρι» δήλωσε ο Μοχαμαντρέτσα Μιρ Ταντζεντίνι, σύμβουλος του Αχμαντινετζάντ
Διεθνή /
Αμάρτησε ο ο Αχμαντινετζάντ επειδή αγκάλιασε τη μητέρα του Τσάβες
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
ΕΦΕΤ: Ανακαλείται και δεύτερο κατεψυγμένο ψάρι λόγω υψηλής ποσότητας υδραργύρου
Αλέξης Τσίπρας: «ΕΛΑΣ» το όνομα του νέου κόμματος - Οι δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού
Νέα μελέτη εντόπισε το «ιδανικό» εύρος ύπνου για πιο αργή γήρανση
Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα
«Είναι τόσο μικρό και μπλε!»: Επιστήμονες ανακάλυψαν νέο είδος χταποδιού κοντά στα Γκαλαπάγκος
σχόλια