Την έντονη κριτική, λόγω του εναγκαλισμού του με τη μητέρα του Ούγο Τσάβες, αντιμετώπισε ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ με την επιστροφή του στο Ιράν από τη Βενεζουέλα. Η φωτογραφία του ιρανού προέδρου να αγκαλιάζει την 78χρονη μητέρα του Τσάβες, καθώς εκείνη του κρατά τα χέρια, δημοσιεύτηκε σε εφημερίδες της χώρας του και προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συντηρητικών επικριτών του. Οι άνδρες μουσουλμάνοι δεν επιτρέπεται να αγγίζουν γυναίκες που δεν είναι μέλη της οικογένειάς τους.
Ήδη οι επικριτές του Αχμαντινετζάντ που τον περίμεναν στη γωνία, του καταλογίζουν ότι διέπραξε αμαρτία, συμπεριφέρθηκε με τρόπο που δεν ταιριάζει σο ρόλο του και δηλώνουν ότι πλέκοντας το εγκώμιο του Τσάβες, δείχνει ότι έχει επηρεαστεί από ένα «αποκλίνον ρεύμα». Με τον όρο αυτό θέλουν να δηλώσουν την απομάκρυνση του Αχμαντινετζάντ από τον Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ.
Οι συνεργάτες του πρόεδρου του Ιράν τρέχουν τώρα για να μπαλώσουν ό,τι έφερε η φωτογραφία: «Κατασκεύασαν τη φωτογραφία ή την πήραν από μία γωνία που μοιάζει να δείχνει ότι βρίσκονται σε επαφή. Δεν της έπιασε το χέρι» δήλωσε ο Μοχαμαντρέτσα Μιρ Ταντζεντίνι, σύμβουλος του Αχμαντινετζάντ
Διεθνή /
Αμάρτησε ο ο Αχμαντινετζάντ επειδή αγκάλιασε τη μητέρα του Τσάβες
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
«Μπράβο που απέτυχες» - Το γράμμα ενός πατέρα στον γιο του για τις Πανελλήνιες
Από τις ενέσεις στο χάπι: Το νέο φάρμακο που βοηθά στη διατήρηση του βάρους
Σοκαρισμένοι μπροστά στην αυτοκτονία των κοριτσιών της Ηλιούπολης
Ηλιούπολη: Στο ΚΑΤ η 17χρονη πολυτραυματίας μετά την πτώση από ταράτσα - Τα νεότερα για την υγεία της
Ο Κρίστοφερ Νόλαν απαντά για την πανοπλία και τον Τράβις Σκοτ στην Οδύσσεια
σχόλια