ΗΠΑ: Boeing με 136 επιβάτες προσγειώθηκε σε ποτάμι

ΗΠΑ: Boeing με 136 επιβάτες προσγειώθηκε σε ποτάμι Facebook Twitter
0

Ένα αεροσκάφος Boeing 737 με 136 επιβαίνοντες ξέφυγε από τον διάδρομο προσγείωσης στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα και κατέληξε στον ποταμό Σεντ Τζονς, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν θύματα.   

Η πτήση προερχόταν από το αμερικανικό στρατιωτικό αεροδρόμιο στον κόλπο Γκουαντάναμο της Κούβας και κατέληξε στον ποταμό, που βρίσκεται στο τέλος του διαδρόμου προσγείωσης, περίπου στις 21:40 της Παρασκευής, τοπική ώρα, επεσήμανε ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου. Ο δήμαρχος του Τζάκσονβιλ Λένι Κάρι επεσήμανε στον λογαριασμό του στο Τwitter ότι όλοι οι επιβαίνοντες «είναι ζωντανοί» και πρόσθεσε ότι καταβάλλονται προσπάθειες να περιοριστεί η διαρροή καυσίμων στον ποταμό.

Αν και δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα, το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WOKV-TV μετέδωσε ότι τουλάχιστον δύο άνθρωποι υπέστησαν ελαφρά τραύματα και ότι το αεροπλάνο προσπαθούσε να προσγειωθεί εν μέσω σφοδρής βροχόπτωσης. Σε άλλη του ανάρτηση ο δήμαρχος Κάρι σημείωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά για να του προσφέρει βοήθεια.

«Το αεροπλάνο δεν έχει βυθιστεί. Όλοι οι επιβαίνοντες είναι ζωντανοί», ανακοίνωσε και το γραφείο του σερίφη του Τζάκσονβιλ. Η ανάρτηση του σερίφη στο Twitter συνοδευόταν από δύο φωτογραφίες που δείχνουν το αεροπλάνο, που φέρει το λογότυπο της εταιρείας Miami Air International, να βρίσκεται σε αβαθή νερά αλώβητο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο: «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»

Διεθνή / «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»: Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο

Όταν η δημοσιογράφος Κάθριν Λούσι ρώτησε τον Τραμπ για τα λεγόμενα αρχεία Έπσταϊν, εκείνος τη διέκοψε απότομα, δείχνοντάς την με το δάχτυλο και λέγοντας: «Quiet — quiet, piggy»
LIFO NEWSROOM
Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Διεθνή / Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Γεννήθηκε το 1933 ως Αριστοτέλης Ηλιάδης στην Αγία Κυριακή Καστοριάς και μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες στα 18 του, φτάνοντας στη Νέα Υόρκη μέσω Έλις Άιλαντ «με ελάχιστα χρήματα»
LIFO NEWSROOM
ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες στον κόσμο έχει βιώσει στη ζωή τους ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Διεθνή / ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες παγκοσμίως έχει βιώσει στη ζωή της ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Από τη νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι 263 εκατομμύρια γυναίκες έχουν βιώσει σεξουαλική βία από τρίτο πρόσωπο από την ηλικία των 15 ετών
LIFO NEWSROOM