Πυροβολισμοί σε σχολείο στη Βραζιλία- Τουλάχιστον 5 μαθητές νεκροί

Πυροβολισμοί σε σχολείο στη Βραζιλία- Τουλάχιστον 5 μαθητές νεκροί Facebook Twitter
0

Περισσότεροι από πέντε μαθητές έχουν χάσει τη ζωή τους μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε σχολείο στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας,  σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.

Οι αρχικές αναφορές των ΜΜΕ έκαναν λόγο για τουλάχιστον πέντε μαθητές και έναν ενήλικα ανάμεσα στα θύματα.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Globo κάνει λόγο για δύο νεαρά άτομα να εισέρχονται στο κτίριο και να πυροβολούν με τον αριθμό των νεκρών να ανέρχεται συνολικά στους οκτώ.

Σύμφωνα με το Globo, πέντε παιδιά, ένας ενήλικας και οι δύο έφηβοι σκοπευτές είναι νεκροί. Η αστυνομία και η πυροσβεστική δεν έχουν προβεί σε ανακοινώσεις. 

Μη κατονομαζόμενος αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στην εφημερίδα Folha de S. Paolo πως είδε έναν άνθρωπο να πυροβολεί με όπλο έξω από το σχολείο και στη συνέχεια να εισέρχεται σε αυτό καθώς ξεκινούσαν τα μαθήματα.

Νωρίτερα η εφημερίδα Folha de S. Paolo ανέφερε πως τουλάχιστον οκτώ παιδιά πυροβολήθηκαν σε ένα σχολείο στα ανατολικά προάστια του Σάο Πάολο.

Πυροσβέστες επιβεβαίωσαν στην εφημερίδα ότι σημειώθηκε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο δημοτικό σχολείο Ραούλ Μπραζίλ στον δήμο Σουζάνο.

 

 Με πληροφορίες από BBC / ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM