Καθηγητής κράτησε αγκαλιά το μωρό φοιτητή στη διάρκεια του μαθήματος επειδή δεν έβρισκε νταντά

Καθηγητής κράτησε αγκαλιά το μωρό φοιτητή στη διάρκεια του μαθήματος επειδή δεν έβρισκε νταντά Facebook Twitter
0

Η φωτογραφία ενός καθηγητή Μαθηματικών που κρατά στην αγκαλιά του το μωρό ενός φοιτητή του, στη διάρκεια του μαθήματος, έχει γίνει viral στα social media συγκεντρώνοντας δεκάδες θετικά σχόλια για την πρωτοβουλία του. 

Ο Γουέιν Χάειρ, πατέρας της μικρή Ασάτα, την είχε πάρει μαζί του στο μάθημα επειδή δεν μπορούσε να βρει νταντά να την κρατήσει. 


Όταν του εξήγησε την κατάσταση, ο καθηγητής Νέιθαν Αλεξάντερ πήρε την πρωτοβουλία να έχει στην αγκαλιά του το μωρό σε όλη τη διάρκεια του 50 λεπτών μαθήματος προκειμένου ο φοιτητής να μπορέσει να «κρατήσει καλές σημειώσεις». 

«Δεν έχω δικά μου παιδιά. Ανησυχούσα μήπως το μωρό άρχιζε να κλαίει αλλά τελικά πήγαν όλα τέλεια. Ήταν πάρα πολύ καλή», σχολίασε ο Αλεξάντερ, που διδάσκει στο κολέγιο αρρένων Morehouse της Τζόρτζια. Ένας από τους διασημότερους αποφοίτους της σχολής ήταν ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. 

Ο 34χρονος καθηγητής είπε στον πατέρα πως μπορεί να φέρνει όποτε θέλει την κόρη του μαζί στο μάθημα, καθώς παρατήρησε πως ο φοιτητής πολλές φορές αναγκαζόταν να φύγει νωρίτερα ώστε να την φροντίσει.

«Κάνει δυο δουλειές, σπουδάζει, συμμετέχει σε διάφορα προγράμματα και είναι επίσης γονιός», εξήγησε ο Αλεξάντερ. «Αυτή η φωτογραφία λειτουργεί ως υπενθύμιση όσων υποχρεώνονται να κάνουν οι γονείς καθημερινά», πρόσθεσε. 

Καθηγητής κράτησε αγκαλιά το μωρό φοιτητή στη διάρκεια του μαθήματος επειδή δεν έβρισκε νταντά Facebook Twitter
Καθηγητής κράτησε αγκαλιά το μωρό φοιτητή στη διάρκεια του μαθήματος επειδή δεν έβρισκε νταντά Facebook Twitter

Ο καθηγητής αστειεύτηκε επίσης πως η διδασκαλία του κατάφερε να κοιμίσει τελικά το μωρό. «Όταν άρχισε να την παίρνει ο ύπνος, είπα στην τάξη, "υποθέτω πως είμαι πολύ βαρετός αυτή τη στιγμή», σχολίασε ο ίδιος. 

Η φωτογραφία έγινε πολύ γρήγορα viral στα social media, συγκεντρώνοντας δεκάδες θετικά σχόλια για την πρωτοβουλία του καθηγητή, τον οποίο ευχαρίστησε δημοσίως και η μητέρα του μικρού κοριτσιού. 

Καθηγητής κράτησε αγκαλιά το μωρό φοιτητή στη διάρκεια του μαθήματος επειδή δεν έβρισκε νταντά Facebook Twitter

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ