Το σώμα του θυμίζει διαφημιστική καταχώρηση - και το απολαμβάνει

0

Ο Jason George έχει πάνω από 520 τατουάζ σε όλο του το σώμα. Σίγουρα, τα 442 από αυτά είναι λογότυπα μεγάλων εταιριών και εμπορικά σήματα που όλοι αναγνωρίζουμε, χωρίς δεύτερη ματιά. 

Πόσα χρήματα έχει πληρώσει για όλα αυτά τα τατουάζ και κυρίως γιατί το κάνει αυτό; Το πρώτο σκέλος της ερώτησης απαντάται με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 700.000 δολαρίων. Το δεύτερο σκέλος εν μέρει βρίσκει την απάντησή του στο Limca Book όπου ο νεαρός κατέχει εξέχουσα θέση με ένα αξιοσημείωτο ρεκόρ. 

Το πρώτο του τατουάζ το χτύπησε στην ηλικία των 16 ετών και σήμερα ζει από την τέχνη της δερματοστιξίας, διατηρώντας δική του επιχείρηση στη Μουμπάι.  Όπως εξομολογείται, τα πρώτα χρόνια που ξεκίνησε αυτό το παράξενο χόμπι, κάτι που τον έφερε σε διαμάχη ακόμη και τους γονείς του, είχε και μια μείχια επιθυμία να τον γνωρίσουν καλύτερα χορηγοί. 

Μετά, όμως, και όπως λέει, αποφάσισε να γίνει αφεντικό του εαυτού του, να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και να στηρίξει με αυτό το παράξενο εύρημα τη δική του επιχείρηση τατουάζ. Όσο για τον επόμενο στόχο του; Είναι μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, ως ο άνθρωπος με τα περισσότερα τατουάζ logo εταιρειών στο σώμα του. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM