Γυναίκα μαχαίρωσε 14 παιδιά σε νηπιαγωγείο της Κίνας

Γυναίκα μαχαίρωσε 14 παιδιά σε νηπιαγωγείο της Κίνας Facebook Twitter
0

Μία γυναίκα επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι σε 14 παιδιά, σε νηπιαγωγείο της κινεζικής πόλης Τσόνγκινγκ, το πρωί της Παρασκευής. 

Η 39χρονη συνελήφθη και κρατείται από τις αρχές ενώ για την ώρα παραμένουν άγνωστα τα κίνητρά της. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, η επίθεση σημειώθηκε στις 9:30μ.μ (τοπική ώρα), ενώ τα παιδάκια επέστρεφαν στις τάξεις τους από τον προαύλιο χώρο. Η γυναίκα εισέβαλε στο σχολείο και άρχισε να τραυματίζει αδιακρίτως τους τρομοκρατημένους ανηλίκους. 

Σύμφωνα με τον Telegraph τα τραυματισμένα παιδιά έχουν διακομιστεί σε γειτονικό νοσοκομείο όπου δέχονται τις πρώτες βοήθειες.

Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί περαιτέρω στοιχεία ενώ φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Facebook δείχνουν ματωμένα παιδιά να κατευθύνονται προς τα ασθενοφόρα από την πύλη του σχολείου. Κάποια από τα παιδιά είχαν τοποθετηθεί σε φορεία. 

Γυναίκα μαχαίρωσε 14 παιδιά σε νηπιαγωγείο της Κίνας Facebook Twitter

Όπως μεταδίδουν κινέζικα ΜΜΕ, εξοργισμένοι γονείς που έσπευσαν στο σχολείο επιχείρησαν να λιντσάρουν την γυναίκα την οποία φυγάδευσαν οι αστυνομικοί. 

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το κίνητρο της επίθεσης, ενώ σύμφωνα με το Associated Press η γυναίκα περιορίστηκε στο να δηλώσει ότι «δεν της είχε φερθεί καλά το κράτος».

Με πληροφορίες από Telegraph και Associated Press

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM