Εγκατέλειψε την προσπάθεια η Νταϊάνα Ναϊάντ

Εγκατέλειψε την προσπάθεια η Νταϊάνα Ναϊάντ Facebook Twitter
0

Η 62χρονη Νταϊάνα Ναϊάντ επιχείρησε να φτάσει κολυμπώντας στην Φλόριντα από την Κούβα.

Το 1979 είχε σπάσει το ρεκόρ κολύμβησης, όταν κάλυψε τα 165 χιλιόμετρα που χωρίζουν τις Μπαχάμες από την Φλόριντα.

Σήμερα όμως εγκατέλειψε την προσπάθειά της μετά από δύο ημέρες στη θάλασσα, καθώς η μάχη με τις μέδουσες και τα ισχυρά ρεύματα ήταν πολύ δύσκολή.

Η απόσταση που προσπάθησε να καλύψει η Αμερικανίδα κολυμβήτρια είναι 166 χιλιόμετρα και αυτό ήταν το τέταρτο αποτυχημένο εγχείρημα της.

Η κολυμβήτρια είχε προσπαθήσει τελευταία φορά να διασχίσει τα στενά της Φλόριντα, που χωρίζουν τις δύο χώρες, αλλά αναγκάστηκε να σταματήσει όταν έπαθε κρίση άσθματος και της επιτέθηκαν δεκάδες μέδουσες.

Την κολυμβήτρια ακολουθούσαν πέντε σκάφη, τέσσερα καγιάκ και μια ομάδα 30 ατόμων, η οποία απαρτιζόταν από πολλούς δύτες, εκπαιδευμένους να διώχνουν τους καρχαρίες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Διεθνή / Εκπνέει το τελεσίγραφο Τραμπ: «Είμαστε σε έντονες διαπραγματεύσεις» λέει - Το Ιράν προειδοποιεί για αντίποινα

Παράλληλα, οι πολιτικοί αντίπαλοι του Τραμπ διερωτώνται για την ψυχική υγεία του - Μπορούν να τον απομακρύνουν προσφεύγοντας στην 25η Τροπολογία του Συντάγματος;
THE LIFO TEAM
Η Αννα Γουίντουρ ξαναπαίρνει το Devil Wears Prada στα χέρια της

Διεθνή / Για σένανε μπορώ τη Vogue να προδώσω: όταν η Άννα Γουίντουρ συνάντησε ξανά τη Μιράντα Πρίστλι

Η Vogue ενώνει στο εξώφυλλο του Μαΐου της Vogue την Άννα Γουίντουρ και τη Μέριλ Στριπ, λίγο πριν από το The Devil Wears Prada 2 και το Met Gala, ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο τον μύθο που συνοδεύει την ταινία εδώ και είκοσι χρόνια.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΤΡΑΜΠ ΤΕΛΕΣΗΓΡΑΦΟ

Διεθνή / Ιράν: Κάλεσμα για ανθρώπινες αλυσίδες γύρω από τις ενεργειακές εγκαταστάσεις, καθώς πλησιάζει η προθεσμία Τραμ

Η Τεχεράνη καλεί πολίτες να «προστατεύσουν» ενεργειακές εγκαταστάσεις, ενώ ο πρόεδρος Πεζεσκιάν δηλώνει ότι 14 εκατομμύρια είναι έτοιμοι να πολεμήσουν
THE LIFO TEAM