To πολυσυζητημένο πιστοποιητικό γέννησης του Obama στη δημοσιότητα

To πολυσυζητημένο πιστοποιητικό γέννησης του Obama στη δημοσιότητα Facebook Twitter
0

Εδώ και κάποιες εβδομάδες ο Donald Trump, ο οποίος ονειρεύεται αξιώματα όπως αυτά που έχει στην εκπομπή του the Apprentice, αλλά στ'αλήθεια, έκανε πολύ μεγάλες δηλώσεις για την αληθινή καταγωγή του τωρινού προέδρου της Αμερικής. Αφήνοντας υποννοούμενα για την αληθινή του υπηκοότητα έλεγε πως "πρόκειται να αποκαλύψει τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της Αμερικής" και πολλά άλλα μεγαλόσχημα. Η σιγουριά του μεγάλωνε όσο η σχετική υπηρεσία στη Χαβάη αρνούνταν να εκδόσει το έγγραφο αφού δεν είναι κάτι που μπορεί να ζητήσει οποιοσδήποτε για οποιονδήποτε, προστατεύοντας τον σημαντικό πολίτη.

Η ιστορία κράτησε παραπάνω από όσο χρειαζόταν με τις δηλώσεις του Trump να μοιάζουν με preview reality, ώστε ο Λευκός Οίκος να αναγκαστεί να πάρει τα πράγματα στα χέρια του και να δημοσιεύσει το πιστοποιητικό, το οποίο αποδεικνύει αυτό που ξέραμε: ο Obama έχει γεννηθεί στη Χαβάη οπότε κι έχει αμερικανική υπηκοότητα.

Πως το πήρε ο Donald Trump; Η τελευταία του δήλωση ήταν "είμαι πολύ περήφανος που έπαιξα σημαντικό ρόλο στη δημοσίευση αυτού του εγγράφου". Με το καλό να δούμε και το λογαριασμό της ΔΕΗ.

To πολυσυζητημένο πιστοποιητικό γέννησης του Obama στη δημοσιότητα Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Πολιτική / Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Ο κ. Γεραπετρίτης διατύπωσε την επιδίωξη της Ελλάδας για ενίσχυση των διμερών σχέσεων με την Τρίπολη, με έμφαση στην οικονομία και τις επενδύσεις - Τι δήλωσε ο Λίβυος ΥΠΕΞ
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πολιτική / Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Το καλοκαίρι του 2024, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενεπλάκη σε περιστατικό χειροδικίας κατά εργαζόμενου στο «Ελ. Βενιζέλος» με αποτέλεσμα τη διαγραφή του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

«Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι μόνο ένα οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς, αλλά μια δυσώδης υπόθεση διαπλοκής μετά το 2019 υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ και «γαλάζιων» παραγόντων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM
Συνήγορος του Πολίτη: Κίνδυνος για το κράτος δικαίου η αναστολή αιτήσεων ασύλου

Πολιτική / Συνήγορος του Πολίτη: Κίνδυνος για το κράτος δικαίου η αναστολή αιτήσεων ασύλου

«Τόσο ο Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ όσο και το παράγωγο ενωσιακό δίκαιο κατοχυρώνουν, εκτός από την κατ’ ουσίαν διεθνή προστασία σε περίπτωση βάσιμων λόγων δίωξης, και το δικαίωμα πρόσβασης στη διαδικασία ασύλου»
LIFO NEWSROOM