Τζακ Ντόρσεϊ: Ο συνιδρυτής του Twitter προβλέπει πως το Bitcoin θα αντικαταστήσει το δολάριο

Ο Τζακ Ντόρσεϊ προβλέπει πως «στο τέλος το Bitcoin θα αντικαταστήσει το δολάριο» Facebook Twitter
Πηγή φωτογραφίας: Unsplash
0

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ -που προσφάτως εγκατέλειψε τον «γίγαντα» των social media- προέβλεψε πως στο τέλος το bitcoin θα αντικαταστήσει το δολάριο. 


Η τιμή του μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος που σημειώνει άνοδο τους τελευταίους 12 μήνες, έπεσε τις τελευταίες εβδομάδες, χάνοντας πάνω από το 30% της αξίας του σε διάστημα μόλις ενός μήνα. 

Ο Ντόρσεϊ έκανε αυτήν την πρόβλεψη απαντώντας στην ράπερ Cardi B για το αν το κρυπτονόμισμα θα αντιταστήσει το δολάριο. «Ναι, το bitcoin θα το αντικαταστήσει» απάντησε εκείνος. 

Bitcoin Will ‘Replace The U.S. Dollar’—Jack Dorsey Facebook Twitter


Πριν από μερικές ημέρες, ο Ντόρσεϊ άφησε το Twitter για να αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στη εταιρεία ψηφιακών πληρωμών Block - που περιλαμβάνει τις Square and Cash App.
 


O Ντόρσεϊ είναι παθιασμένος για κρυπτονομίσματα και συγκεκριμένα Bitcoin εδώ και χρόνια και συχνά μιλάει γι'αυτά σε συνεντεύξεις του. Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος, μάλιστα, είχε ήδη δημιουργήσει μια ομάδα κρυπτογράφησης, εντός της εταιρείας, εξετάζοντας τρόπους με τους οποίους μπορεί η πλατφόρμα να εκμεταλλευτεί τα ψηφιακά νομίσματα και γενικότερα τις αποκεντρωμένες εφαρμογές.

«Αν δεν ήμουν στο Square ή το Twitter, θα δούλευα στα bitcoin» είχε πει ο ίδιος κατά τη διάρκεια συνεδρίου για το κρυπτονόμισμα στο Μαϊάμι τον περασμένο Ιούνιο. 

Με πληροφορίες από Forbes

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναρρώνοντας με videogames 

Τεχνητή Νοημοσύνη / Αναρρώνοντας με videogames 

H αρχιτέκτονας Χριστίνα Χρυσανθακοπούλου και η μηχανικός ήχου Ρένια Παπαθανασίου μιλούν στον Πάνο Σάκκα για την ψηφιακή μεταμόρφωση που βιώνουμε σήμερα στο πλαίσιο της σειράς Τεχνητή Νοημοσύνη που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.
ΠΑΝΟΣ ΣΑΚΚΑΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ