Το μυστήριο μήνυμα που αναστάτωσε χιλιάδες κατόχους Samsung - H ανακοίνωση της εταιρείας

Το μυστήριο μήνυμα που αναστάτωσε χιλιάδες κατόχους Samsung - H ανακοίνωση της εταιρείας Facebook Twitter
Μυστήριο με μαζική αποστολή μηνυμάτων σε κατόχους συσκευών Samsung
0

Ένα μυστήριο γραπτό μήνυμα εμφανίστηκε στις οθόνες χιλιάδων κατόχων Samsung Galaxy κατά τη διάρκεια της νύχτας, με πολλούς να εκφράζουν από απορία και ανησυχία έως δυσφορία για την ενόχληση.

Η αλλόκοτη ενημέρωση δεν περιλάμβανε τίποτα περισσότερο από τον αριθμό '1' και εξαφανιζόταν όταν ο χρήστης πατούσε για να την ανοίξει. Κάποιοι αναστατώθηκαν για το ότι τα κινητά τους είχαν υποκλαπεί, άλλοι διαμαρτυρήθηκαν για το πρόωρο ξύπνημα από τον ήχο της ειδοποίησης.


Χιλιάδες πελάτες πόσταραν στα social media screenshots της ειδοποίησης, ρωτώντας για την προέλευσή του και αναζητώντας απαντήσεις.

Η λύση στο μυστήριο δεν άργησε να έρθει. Λίγες ώρες μετά τη μαζική αποστολή, η Samsung ζήτησε συγγνώμη από τους ανθρώπους που έλαβαν τα απρόσμενα αυτά μηνύματα.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία είπε πως είχαν αποσταλεί κατά λάθος σε «περιορισμένο αριθμό» συσκευών. Σύμφωνα με την επίσημη εξήγηση, το μήνυμα ήταν αποτέλεσμα μιας εσωτερικής δοκιμής και δεν προκάλεσε καμία ζημιά στις συσκευές που το έλαβαν. Όπως αποδείχτηκε, επηρεάστηκαν οι συσκευές στις οποίες είχε εγκατασταθεί το Find My Mobile της Samsung.

Με πληροφορίες από BBC

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήπως τελικά είναι μάταιο να προσπαθούμε να απομακρυνθούμε από τα κινητά μας;

Υγεία & Σώμα / Μήπως τελικά είναι μάταιο να προσπαθούμε να απομακρυνθούμε από τα κινητά μας;

Ερευνητές, ψυχολόγοι και συγγραφείς αποφαίνονται ότι «ψηφιακή αποτοξίνωση» δεν υπάρχει. Λένε, όμως, ότι υπάρχει κάτι άλλο για να μην περάσουμε όλη μας τη ζωή μπροστά από ένα κινητό, και μοιάζει πολύ πιο εφικτό...
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ