Το μυστήριο μήνυμα που αναστάτωσε χιλιάδες κατόχους Samsung - H ανακοίνωση της εταιρείας

Το μυστήριο μήνυμα που αναστάτωσε χιλιάδες κατόχους Samsung - H ανακοίνωση της εταιρείας Facebook Twitter
Μυστήριο με μαζική αποστολή μηνυμάτων σε κατόχους συσκευών Samsung
0

Ένα μυστήριο γραπτό μήνυμα εμφανίστηκε στις οθόνες χιλιάδων κατόχων Samsung Galaxy κατά τη διάρκεια της νύχτας, με πολλούς να εκφράζουν από απορία και ανησυχία έως δυσφορία για την ενόχληση.

Η αλλόκοτη ενημέρωση δεν περιλάμβανε τίποτα περισσότερο από τον αριθμό '1' και εξαφανιζόταν όταν ο χρήστης πατούσε για να την ανοίξει. Κάποιοι αναστατώθηκαν για το ότι τα κινητά τους είχαν υποκλαπεί, άλλοι διαμαρτυρήθηκαν για το πρόωρο ξύπνημα από τον ήχο της ειδοποίησης.


Χιλιάδες πελάτες πόσταραν στα social media screenshots της ειδοποίησης, ρωτώντας για την προέλευσή του και αναζητώντας απαντήσεις.

Η λύση στο μυστήριο δεν άργησε να έρθει. Λίγες ώρες μετά τη μαζική αποστολή, η Samsung ζήτησε συγγνώμη από τους ανθρώπους που έλαβαν τα απρόσμενα αυτά μηνύματα.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία είπε πως είχαν αποσταλεί κατά λάθος σε «περιορισμένο αριθμό» συσκευών. Σύμφωνα με την επίσημη εξήγηση, το μήνυμα ήταν αποτέλεσμα μιας εσωτερικής δοκιμής και δεν προκάλεσε καμία ζημιά στις συσκευές που το έλαβαν. Όπως αποδείχτηκε, επηρεάστηκαν οι συσκευές στις οποίες είχε εγκατασταθεί το Find My Mobile της Samsung.

Με πληροφορίες από BBC

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εφευρέτριες δημιούργησαν "έξυπνο αναπηρικό αμαξίδιο" που συνδέεται με τον εγκέφαλο

Τech & Science / Εφευρέτριες στην Τυνησία δημιούργησαν «έξυπνο αναπηρικό αμαξίδιο» που συνδέεται με τον εγκέφαλο

Το αμαξίδιο είναι ιδιαίτερα εύχρηστο αφού τα άτομα που το χρησιμοποιούν μπορούν να το κινήσουν με τη χρήση οθόνης αφής, φωνητικής εντολής και εκφράσεων προσώπου.
NEWSROOM
Ανατροπή: Κι όμως δεν φοράμε λευκά, όταν θέλουμε να παραμείνουμε δροσεροί στον καύσωνα

Τech & Science / Ανατροπή: Κι όμως δεν φοράμε λευκά, όταν θέλουμε να παραμείνουμε δροσεροί στον καύσωνα

Η επιστήμη απαντά στο τι κάναμε λάθος -τόσα χρόνια- αναφορικά με το χρώμα, το ύφασμα ακόμα και την εφαρμογή των ρούχων μας το καλοκαίρι και στην προσπάθειά μας να παραμείνουμε δροσεροί
NEWSROOM
Το Αριστείο Μποδοσάκη σε δύο σημαντικούς ερευνητές με διεθνή απήχηση

Τech & Science / Το Αριστείο Μποδοσάκη σε δύο σημαντικούς ερευνητές με διεθνή απήχηση

Η Ελληνίδα ερευνήτρια του διαστήματος, Καθηγήτρια Αστροφυσικής με μακρά πορεία στη NASA Χρύσα Κουβελιώτου και ο κορυφαίος ερευνητής της σύγχρονης βιοϊατρικής έρευνας που καθοδηγεί την ενεργή συμμετοχή της Ελλάδας στα ευρωπαϊκά ερευνητικά δρώμενα, Καθηγητής Νεκτάριος Ταβερναράκης βραβεύονται για την καθοριστική τους συμβολή στην εξέλιξη της επιστήμης
NEWSROOM