Λυγίζoυν και τα Galaxy S6 Edge της Samsung;

Λυγίζoυν και τα Galaxy S6 Edge της Samsung; Facebook Twitter
1

Φαίνεται ότι το "σίριαλ" με τα smartphones που λυγίζουν, το οποίο ξεκίνησε πέρυσι με το iPhone 6 Plus, και που οι χρήστες του Twitter τιτλοφόρησαν #bendgate, ήρθε για να μείνει.

Λάδι στη φωτιά και αναζωπύρωση των φημών προκαλεί και πάλι η εταιρεία squaretrade, που με αντικείμενο την εγγύηση καλής λειτουργίας των gadgets, έβαλε στο μάτι το νέο "έξυπνο" κινητό υψηλών προδιαγραφών της Samsung, με την κυρτή οθόνη Samsung Galaxy S6 Edge.

Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, το λεγόμενο #bendgate δεν ξεκίνησε από ένα "αθώο" σχόλιο χρήστη σε κάποιο forum αλλά σε συνθήκες εργαστηρίου, όπου η εν λόγω εταιρεία υποβάλλει σε test λυγίσματος χρησιμοποιώντας ένα ειδικό μηχάνημα που προσομειώνει την πίεση που ασκείται στη συσκευή, όταν βρίσκεται στην πίσω τσέπη του κατόχου του.

Όπως είναι εμφανές από το παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε το The Verge, το Samsung Galaxy S6 Edge, λυγίζει όταν του ασκηθεί πίεση 50 κιλών στο κέντρο της οθόνης, η οποία μάλιστα θρυμματίζεται από την κυρτή της πλευρά, ενώ το ίδιο τεστ επαναλαμβάνεται στο iPhone 6 Plus αλλά και στη συσκευή HTC One M9, που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Δικαιολογημένα πάντως, το δημοσίευμα αναφέρει ότι πρόμοια βίντεο δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψη όταν ο καταναλωτής ετοιμάζεται να ξοδέψει μια μικρή περιουσία για ένα smartphone και ότι η προσοχή, η φροντίδα και η χρήση θήκης από τους κατόχους είναι οι παράγοντες που θα προστατέψουν τα gadget από παρεμφερή προβλήματα.

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bryan Johnson

Υγεία & Σώμα / «Ζήστε, χωρίς να γεράσετε»: Ο γιατρός των εκατομμυριούχων που «παγώνει» τον χρόνο αποκαλύπτει τις μεθόδους του

Τα τρία επίπεδα μιας ζωής που για την ώρα μπορούν να πληρώσουν λίγοι, αλλά σε μερικά χρόνια θα είναι διαθέσιμα σε όλους.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Απλά έχουν μια μικρή διαφορά μεταξύ τους. Το ένα είναι παντόφλα και το άλλο παντοφλάρα. Είναι πιο πολλές οι συνθήκες που ένας μέσος χρήστης θα μπορούσε να χαλάσει το δεύτερο...

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ