Λυγίζoυν και τα Galaxy S6 Edge της Samsung;

Λυγίζoυν και τα Galaxy S6 Edge της Samsung; Facebook Twitter
1

Φαίνεται ότι το "σίριαλ" με τα smartphones που λυγίζουν, το οποίο ξεκίνησε πέρυσι με το iPhone 6 Plus, και που οι χρήστες του Twitter τιτλοφόρησαν #bendgate, ήρθε για να μείνει.

Λάδι στη φωτιά και αναζωπύρωση των φημών προκαλεί και πάλι η εταιρεία squaretrade, που με αντικείμενο την εγγύηση καλής λειτουργίας των gadgets, έβαλε στο μάτι το νέο "έξυπνο" κινητό υψηλών προδιαγραφών της Samsung, με την κυρτή οθόνη Samsung Galaxy S6 Edge.

Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, το λεγόμενο #bendgate δεν ξεκίνησε από ένα "αθώο" σχόλιο χρήστη σε κάποιο forum αλλά σε συνθήκες εργαστηρίου, όπου η εν λόγω εταιρεία υποβάλλει σε test λυγίσματος χρησιμοποιώντας ένα ειδικό μηχάνημα που προσομειώνει την πίεση που ασκείται στη συσκευή, όταν βρίσκεται στην πίσω τσέπη του κατόχου του.

Όπως είναι εμφανές από το παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε το The Verge, το Samsung Galaxy S6 Edge, λυγίζει όταν του ασκηθεί πίεση 50 κιλών στο κέντρο της οθόνης, η οποία μάλιστα θρυμματίζεται από την κυρτή της πλευρά, ενώ το ίδιο τεστ επαναλαμβάνεται στο iPhone 6 Plus αλλά και στη συσκευή HTC One M9, που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Δικαιολογημένα πάντως, το δημοσίευμα αναφέρει ότι πρόμοια βίντεο δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψη όταν ο καταναλωτής ετοιμάζεται να ξοδέψει μια μικρή περιουσία για ένα smartphone και ότι η προσοχή, η φροντίδα και η χρήση θήκης από τους κατόχους είναι οι παράγοντες που θα προστατέψουν τα gadget από παρεμφερή προβλήματα.

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Απλά έχουν μια μικρή διαφορά μεταξύ τους. Το ένα είναι παντόφλα και το άλλο παντοφλάρα. Είναι πιο πολλές οι συνθήκες που ένας μέσος χρήστης θα μπορούσε να χαλάσει το δεύτερο...