Έχει «τρελαθεί» ο αριθμός των followers σας στο Instagram; Έχετε χάσει δεκάδες followers ξαφνικά και χωρίς να πρόκειται για κάποια εκκαθάριση ψεύτικων προφίλ; Υπάρχει εξήγηση και η δημοφιλέστερη φωτογραφική πλατφόρμα στον κόσμο προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα. 

 

Τις προηγούμενες ημέρες εταιρικοί λογαριασμοί κυρίως άρχισαν να χάνουν κατά εκατοντάδες πραγματικούς followers χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια κρίση ή κάποια επιχείρηση εκκαθάρισης. Το γεγονός της απώλειας τόσων followers σε ελάχιστα 24ωρα αναφέρθηκε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και μια πρώτη απάντηση ήταν ότι το Instagram έχει εντοπίσει ένα bug και εργάζεται πάνω στην εξάλειψή του. 

 

Με σχετική ανακοίνωση που δημοσίευσε στο Twitter το Instagram επιβεβαίωσε το πρόβλημα και διαβεβαίωσε ότι εντός σύντομου χρονικού διαστήματος όλα θα ξαναγίνονταν όπως πριν.

 

Ας σημειωθεί ότι η ύπαρξη του bug διαπιστώθηκε λίγες ώρες μετά από ένα αντίστοιχο πρόβλημα που είχε εντοπιστεί στο Twitter και όταν σημειώθηκε πρόβλημα με τις μετρήσεις των likes στα Tweets.

 

Όπως αναφέρεται σε τεχνολογικά sites του εξωτερικού, εκείνο που διαπιστώνει ο χρήστης είναι ότι οι λογαριασμοί φαίνονται μεν κανονικά -μπορεί κανείς να δει το προφίλ του follower- αλλά δεν υπάρχει πια στη λίστα του. Μέσα σε λίγες ώρες το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και οι followers ήταν πάλι στη θέση τους. 

 

Στην περίπτωση που δεν μπορείτε καν να εντοπίσετε τον χρήστη, κάτι άλλο συνέβη, οπότε μην αποδώσετε τη... χασούρα στο bug.

 

Με στοιχεία από το Wersm.com