Η Airbnb επιτρέπει τώρα μικρότερη προκαταβολή στις κρατήσεις

Η Airbnb επιτρέπει τώρα μικρότερη προκαταβολή στις κρατήσεις Facebook Twitter
0

Ένα νέο χαρακτηριστικό της υπηρεσίας διευκολύνει τις πληρωμές των κρατήσεων και μειώνει το ποσό της προκαταβολής των χρηστών. 

Η Airbnb ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο χαρακτηριστικό που θα βοηθήσει τους χρήστες να διαειρίζονται καλύτερα τις πληρωμές τους στην πλατφόρμα. Το νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα, αν και δεν έχει ονομαστεί Pay Less Up Front, επιτρέπει στους χρήστες να πληρώνουν για ένα μέρος της διαμονής τους κατά την κράτηση και το υπόλοιπο κοντά στην ώρα του check-in.

Μέχρι πριν λίγο καιρό, οι χρήστες του Airbnb έπρεπε να πληρώσουν το 100% της κράτησής τους προκαταβολικά. Για κάποια ταξίδια ενός Σαββατοκύριακου, αυτό μπορεί να μην ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα. Αλλά οι μεγαλύτερες παραμονές μπορεί να καταλήξουν σχετικά ακριβές και συνεπώς να είναι αρκετά ενοχλητικό να πρέπει κάποιος να πληρώσει ολόκληρο το ποσό της διαμονής προκαταβολικά.

 airbnb

Αυτό το νέο χαρακτηριστικό έρχεται μαζί με μια νέα δυνατότητα πληρωμών που επιτρέπει σε παραπάνω από δύο ταξιδιώτες που ταξιδεύουν μαζί να να χωρίζουν τις πληρωμές τους κατά τη στιγμή της κράτησης.

Η Airbnb έδειξε στοιχεία ότι κατά τη διάρκεια της δοκιμής του χαρακτηριστικού Pay Less Up Front, το 40% των επισκεπτών όχι μόνο επέλεξε να πληρώσει με αυτή την επιλογή αλλά επέλεξε και κρατήσεις υψηλότερης αξίας. Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι οι χρήστες που επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν το νέο χαρακτηριστικό πληρωμής έκαναν τις κρατήσεις τους δύο φορές πιο γρήγορα παράδοσης σε σύγκριση με τις συνήθεις κρατήσεις.

Η Airbnb καθορίζει το ποσό που μπορεί να πληρωθεί προκαταβολικά και το ποσό που οφείλεται λίγες μέρες πριν το check-in, το οποίο η εταιρεία λέει ότι είναι συνήθως το 50%. Η μοναδική προϋπόθεση του νέου χαρακτηριστικού είναι ότι οι κρατήσεις πρέπει να γίνονται 14 ημέρες πριν από το check-in και πρέπει να είναι τουλάχιστον 250 δολάρια / ευρώ.

Η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη τώρα σε όλες τις πλατφόρμες.

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H vegan διατροφή μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων σύμφωνα με νέα μελέτη

Τech & Science / H vegan διατροφή μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων σύμφωνα με νέα μελέτη

Οι ερευνητές εξέτασαν 48 εργασίες που δημοσιεύθηκαν την περίοδο 2000-2023 και ανέλυσαν δεδομένα σχετικά με τη σύνδεση μεταξύ φυτικής διατροφής, καρδιαγγειακής υγείας και κινδύνου καρκίνου
NEWSROOM
Επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα «δείχνουν» τον καρκίνο πρωτεΐνες του αίματος – Νέα μελέτη

Τech & Science / Επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα «δείχνουν» τον καρκίνο πρωτεΐνες του αίματος – Νέα μελέτη

Μελέτη επιστημόνων υποδεικνύει 618 πρωτεΐνες που συνδέονται με 19 τύπους καρκίνου και θα μπορούσαν να οδηγούν σε διάγνωση περισσότερα από επτά χρόνια πριν τα συμπτώματα
NEWSROOM
Φάρμακα για απώλεια βάρους θα μπορούσαν να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής κατά 20%, διαπιστώνει μελέτη

Τech & Science / Φάρμακα για την απώλεια βάρους μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής κατά 20%, διαπιστώνει μελέτη

Συμμετέχοντες στη μελέτη, οι οποίοι έπαιρναν σεμαγλουτίδη είχαν 20% χαμηλότερο κίνδυνο καρδιακής προσβολής, εγκεφαλικού ή θανάτου λόγω καρδιαγγειακής νόσου
NEWSROOM