To Facebook αλλάζει (πάλι) το τι θα εμφανίζεται στα newsfeed μας

To Facebook αλλάζει (πάλι) το τι θα εμφανίζεται στα newsfeed μας Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, το Fecebook τροποποιεί και πάλι τον αλγόριθμo που συντάσσει τα χρονολόγιά μας, προκειμένου να εμφανίζει όσο το δυνατόν περισσότερα posts που να ταιριάζουν απόλυτα με τα γούστα και τα ενδιαφέροντά μας, αναφέρει στο Engadget.

 

Όπως αναφέρει στο blog post του το κοινωνικό δίκτυο, η αλλαγή στον αλγόριθμο βασίστηκε σε εκτενείς ποιοτικές έρευνες που διεξήγαγε το Facebook σε χρήστες του, οι οποίες αφορούν τα posts, έτσι ώστε να είναι σε θέση να καθορίσει ποια posts θα εμφανίζονται στην κορυφή του χρονολογίου, με βάση τις πιθανότητες να θέλει κάποιος χρήστης να κάνει like, share ή να αφήσει σχόλιο.

 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η αλλαγή μπορεί να μην γίνει ιδιαίτερα αντιληπτή στους χρήστες, όμως ενδέχεται οι διαχειριστές επίσημων σελίδων οργανισμών, media, προϊόντων κλπ. να παρατηρήσουν μειωμένη κίνηση στις αναρτήσεις τους.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψάρια στη Σελήνη: Το φιλόδοξο σχέδιο της Γαλλίας για διαστημική ιχθυοκαλλιέργεια

Τech & Science / Ψάρια στη Σελήνη: Το σχέδιο της Γαλλίας για διαστημικές ιχθυοκαλλιέργειες

Το γαλλικό πρόγραμμα Lunar Hatch ετοιμάζεται να στείλει λαβράκια στο διάστημα, ανοίγοντας τον δρόμο για βιώσιμη τροφή σε αποστολές στη Σελήνη και τον Άρη – αλλά και σε απομονωμένες περιοχές της Γης
LIFO NEWSROOM
Ο δορυφόρος που θα «ζυγίσει» τα 1,5 τρισεκατομμύρια δέντρα του πλανήτη

Τech & Science / Ο δορυφόρος που θα «ζυγίσει» τα 1,5 τρισεκατομμύρια δέντρα του πλανήτη

Η σημασία της αποστολής είναι τεράστια, καθώς μέχρι σήμερα η εκτίμηση του αποθηκευμένου άνθρακα βασιζόταν σε μεμονωμένες μετρήσεις δέντρων και υπολογισμούς με σημαντικό περιθώριο σφάλματος
LIFO NEWSROOM
Τι μας δείχνουν τα πρώτα ίχνη ζωής εκτός της Γης;

Διάστημα / Βρέθηκαν όντως ίχνη εξωγήινης ζωής;

Τι ανακάλυψε ακριβώς το τηλεσκόπιο James Webb; Θα υπάρξει σύντομα κατοικήσιμος πλανήτης; Πόσο κοντά είμαστε στην κατάκτηση του Διαστήματος; Ο αστρονόμος και καθηγητής Φυσικής του Διαστήματος Ξενοφών Μουσάς εξηγεί τι σηματοδοτεί η ανακάλυψη του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ