Έρευνα - Ο κόσμος του Διαδικτύου μέσα από αριθμούς: Τι συμβαίνει κάθε 60 δευτερόλεπτα

Έρευνα - Ο κόσμος του Διαδικτύου μέσα από αριθμούς: Τι συμβαίνει κάθε 60 δευτερόλεπτα Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / PIXABAY
0

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία μελέτης που κατέγραψε τις δραστηριότητες και τα ενδιαφέροντα των χρηστών του Διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, όπως αποτυπώνουν τα στοιχεία της έρευνας  της Lori Lewis, που δημοσιεύθηκε στο AllAccess, κάθε 60 δευτερόλεπτα αποστέλλονται περίπου 200 εκατ. e-mails, ενώ την ίδια στιγμή ανταλλάσσονται 70 εκατ. μηνύματα μέσω Facebook και WhatsApp.

Παράλληλα, στο YouTube, κάθε λεπτό αναρτάται περιεχόμενο διάρκειας 500 ωρών. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας στο Instagram αναρτώνται 695.000 stories. Στο Linkedin κάθε 60 δευτερόλεπτα πραγματοποιούνται 9.000 συνδέσεις μεταξύ χρηστών.

Παράλληλα, 28.000 συνδρομητές παρακολουθούν μέσω Netflix και 200.000 άτομα αναρτούν στο Twitter. Τέλος, κάθε 60 δευτερόλεπτα, 1,4 εκατ. άτομα περιηγούνται στο Facebook.

Ο κόσμος του Διαδικτύου: Τι γίνεται κάθε 60 δευτερόλεπτα στο Διαδίκτυο Facebook Twitter

Με πληροφορίες από World Economic Forum

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψάρια στη Σελήνη: Το φιλόδοξο σχέδιο της Γαλλίας για διαστημική ιχθυοκαλλιέργεια

Τech & Science / Ψάρια στη Σελήνη: Το σχέδιο της Γαλλίας για διαστημικές ιχθυοκαλλιέργειες

Το γαλλικό πρόγραμμα Lunar Hatch ετοιμάζεται να στείλει λαβράκια στο διάστημα, ανοίγοντας τον δρόμο για βιώσιμη τροφή σε αποστολές στη Σελήνη και τον Άρη – αλλά και σε απομονωμένες περιοχές της Γης
LIFO NEWSROOM
Ο δορυφόρος που θα «ζυγίσει» τα 1,5 τρισεκατομμύρια δέντρα του πλανήτη

Τech & Science / Ο δορυφόρος που θα «ζυγίσει» τα 1,5 τρισεκατομμύρια δέντρα του πλανήτη

Η σημασία της αποστολής είναι τεράστια, καθώς μέχρι σήμερα η εκτίμηση του αποθηκευμένου άνθρακα βασιζόταν σε μεμονωμένες μετρήσεις δέντρων και υπολογισμούς με σημαντικό περιθώριο σφάλματος
LIFO NEWSROOM
Τι μας δείχνουν τα πρώτα ίχνη ζωής εκτός της Γης;

Διάστημα / Βρέθηκαν όντως ίχνη εξωγήινης ζωής;

Τι ανακάλυψε ακριβώς το τηλεσκόπιο James Webb; Θα υπάρξει σύντομα κατοικήσιμος πλανήτης; Πόσο κοντά είμαστε στην κατάκτηση του Διαστήματος; Ο αστρονόμος και καθηγητής Φυσικής του Διαστήματος Ξενοφών Μουσάς εξηγεί τι σηματοδοτεί η ανακάλυψη του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ