Αυτή είναι η νέα διαφήμιση της Google

Αυτή είναι η νέα διαφήμιση της Google Facebook Twitter
Ανορθόδοξες φιλίες
1

Στον Τελικό Αμερικανικού Ποδοσφαίρου 'Super Bowl', πριν λίγες μέρες, εκεί όπου όλες οι μάρκες επιδεικνύουν τα νέα τους διαφημιστικά με τρόπο φεστιβαλικό στα ημίχρονα του ματς, τα σποτάκια της μπύρας Bud, σε μια καμπάνια - ύμνο στη φιλία μεταξύ ενός σκύλου και ενός αλόγου και των φίλων τους, κέρδισαν το παιχνίδι της προσοχής του κοινού, με την τρυφερότητα και τη σπιρτόζικη, συναισθηματική σκηνοθεσία τους.

Ας τα δούμε:

 

Φαίνεται πως οι υπεύθυνοι της Google κράταγαν σημειώσεις, καταγράφοντας την καθολική επικράτηση των δύο παραπάνω σποτ, τα οποία κατόρθωσαν να κλέψουν τις εντυπώσεις και να κερδίσουν διαμέσου της  καρδιάς, την προσοχή τόσο του κοινού που παρακολούθησε το event του Super Bowl, όσο και του διαδικτυακού κοινού. 

Το νέο διαφημιστικό για το λειτουργικό Android, που κυκλοφόρησε μόλις, και ανήκει στην διαφημιστική Droga5, παρουσιάζει μια σειρά από "αταίριαστα ζευγάρια" ζώων σε ανορθόδοξες φιλίες, όπως ένα γατάκι με μερικά κοτοπουλάκια, ένα σκύλο κι ένα δελφίνι, ένα bulldog με ένα λιονταράκι, μεταξύ άλλων.

Η ιδέα προωθεί με έξυπνο, χιουμοριστικό τόνο το  slogan του λειτουργικού για smartphones, Android, "Be Together. Not the Same.", αλλά κι επιβεβαιώνει το παλιό ρητό που λέει ότι: "Η μίμηση είναι η ειλικρινέστερη μορφή κολακείας".

 

Απολαύστε το νεο σπότ της Google:


Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Αυστρία, μέσα στην έπαυλη των ανήθικων πειραμάτων σε παιδιά

Τech & Science / Στην Αυστρία, μέσα στην έπαυλη των ανήθικων πειραμάτων σε παιδιά

Τα "παιδιά του epiphysan" είναι η ιστορία χιλιάδων παιδιών στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας, εκεί που μία φρικτή επιστήμονας, ανεξέλεγκτη και τυραννική προσπάθησε να ρημάξει τη σεξουαλικότητά τους προς χάριν του (αποναζιστοποιημένου) έθνους
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
8χρονη υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού, χωρίς κίνδυνο απορρίψης του μοσχεύματος

Τech & Science / 8χρονη υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού, χωρίς κίνδυνο απορρίψης του μοσχεύματος

Το επίτευγμα θεωρειται πραγματικά επαναστατικό και η 8χρονη Αντίτι είναι το πρώτο παιδί στο Ηνωμένο Βασίλειο που υποβλήθηκε με επιτυχία σε αυτή την ειδικού τύπου μεταμόσχευση
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια